Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
28.03.2025, 20:00
No i super. Trzeba składac zamówionko.
Tym razem nie ja a koleszka przeze mnie będzie brał 1 raz, muszę go nauczyć
Czekamy na więcej nowości a przede wszystkim czekam na BENZO i jeszcze jedno KANNA!
Tym razem nie ja a koleszka przeze mnie będzie brał 1 raz, muszę go nauczyć

Czekamy na więcej nowości a przede wszystkim czekam na BENZO i jeszcze jedno KANNA!
29.03.2025, 10:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2025, 10:29 przez Rweqerew333.)
(29.03.2025, 08:45)Inferno napisał(a): Głównie najważniejsza rubryka to "uwagi do zamówienia" tam podajesz kaczomat
Akurat paczkomat można a nawet chyba trzeba wybrać w specjalnym polu po wybraniu kraju (Polska).
29.03.2025, 15:04
Paczkomat i wszystkie informacje podawałbym w privnote, a w uwagach do zamówienia tylko link do notatki, nawet jeśli strona automatycznie szyfruje dane.
29.03.2025, 15:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2025, 15:10 przez Rweqerew333.)
No niby jest SSL, który zapewnia szyfrowanie danych z formularza, ale racja w sumie, myślę, że tak to by mogło się odbywać, natomiast trzeba zauważyć, że koszt wysyłki nalicza się dopiero po wybraniu paczkomatu w odpowiednim polu 
Tak to chyba High-LifeMarket traci te dwie dyszki jak już musi wysłać sprzecior do odbiorcy.
Swoich danych oczywiście nie podajemy poza mailem i paczkomatem o ile dobrze rozumiem.

Tak to chyba High-LifeMarket traci te dwie dyszki jak już musi wysłać sprzecior do odbiorcy.
Swoich danych oczywiście nie podajemy poza mailem i paczkomatem o ile dobrze rozumiem.
29.03.2025, 16:56
Można płacić LTC czy tylko BTC?
High-LifeMarket Vendorze weź zobacz o co chodzi z moim zamówieniem. Bo kasę wzięło z banku BTC z portfela ..... Ale żadnego powiadomienia na maila nic nie dostałem...,
Co jest grane?¿????? Wpłaciłem za 5 nepa i kasy nie ma. Przepadła. Pisałem do 4coins i nic nie wiedzą....
High-LifeMarket Vendorze weź zobacz o co chodzi z moim zamówieniem. Bo kasę wzięło z banku BTC z portfela ..... Ale żadnego powiadomienia na maila nic nie dostałem...,
Co jest grane?¿????? Wpłaciłem za 5 nepa i kasy nie ma. Przepadła. Pisałem do 4coins i nic nie wiedzą....
30.03.2025, 09:14
Aktualizując mój problem z brakiem e-maila potwierdzającego złożenie zamówienia to wchodząc na protona w celu napisania e-maila z zapytaniem okazało się że e-mail z informacją o doręczonej przesyłce już na mnie czeka.
Bardzo szybki czas realizacji.
Testy dopiero najwcześniej za 2tyg.
Spokojnej niedzieli :-)
Bardzo szybki czas realizacji.
Testy dopiero najwcześniej za 2tyg.
Spokojnej niedzieli :-)
31.03.2025, 11:59
Ty naprawde przez 4coins oplacasz zamowienia?
Lepiej bys skorzystal z bitomatu,kantora locals.
Tak na pewno lepiej na tym wyjdziesz.
Lepiej bys skorzystal z bitomatu,kantora locals.
Tak na pewno lepiej na tym wyjdziesz.
31.03.2025, 12:16
Potwierdzam 4coins to druty wysokie prowizje i jak przyjdzie dobry moment to zablokują ci środki do momentu udowodnienia całego dochodu od początku stfu
Be objective and honest.