Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CBD
13.04.2022, 18:53
Czy CBD naprawde dziala, a jeśli tak to czy rzeczywiście ma jakieś właściwości zdrowotne. Polecam ten film.
14.04.2022, 21:43
w tym filmiku nie opisał wszystkich właściwości cbd a tak wgl jest różnica czy jest to samo cbd czy razem w mixie z thc . Trzeba wziąść poprawkę na to że w konopiach które są dostępne legalnie na polskim rynku mamy już 0,3 % thc na cbd nie ma ograniczenia plus jeszcze inne canna samo napewno wykazje inne właściwości jak w połączeniu
Jeśli chodzi o zastosowanie w przypadku bólu to się tez nie do końca zgadzam z nim
Nic nie powiedział o kreatywności a to też jest jedna z zalet cbd
Jeśli chodzi o zastosowanie w przypadku bólu to się tez nie do końca zgadzam z nim
Nic nie powiedział o kreatywności a to też jest jedna z zalet cbd
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
08.06.2022, 08:24
(08.06.2022, 02:43)mara napisał(a): niektore osoby, ktore sa uzaleznione od thc robiac detox albo probujac skonczyc z tym, pala cbd zeby odzwyczaic sie od thc. Najczesciej tak sie dzieje, bo nie potrafia przerwac rutyny palenia maryski : P
Dokładnie chodzi o smak i całą otoczkę palenia MJ.
Robię kwa kwa jak kaczka
08.06.2022, 12:52
(08.06.2022, 08:24)Alkopoligamia napisał(a): Dokładnie chodzi o smak i całą otoczkę palenia MJ.
Co ma otoczka i smak dla typowego marihuaniarza, ktory bombi od kilku ladnych lat, prawdziwy gandziarz albo zamienia to na piwo NIEBOZE, albo nigdy nie rzuci trawy i ogranicza. Buziaki mowil to Wojciech TRompka.
08.06.2022, 13:29
mara gdzieś to już słyszałem
KACPER po pierwsze to ma klepać, a po drugie esencja natury ma oddziaływać na zmysły, jakby mi na samej fazie zależało, bym synth kanna dalej palił
idac twoim tokiem myslenia, to nigdy nie stalem nawet obok prawdziwego gandziarza
idac twoim tokiem myslenia, to nigdy nie stalem nawet obok prawdziwego gandziarza
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
08.06.2022, 13:32
(08.06.2022, 13:29)PUDZILLA napisał(a): mara gdzieś to już słyszałem
KACPERpo pierwsze to ma klepać, a po drugie esencja natury ma oddziaływać na zmysły, jakby mi na samej fazie zależało, bym synth kanna dalej palił
Może to zależy od ekipy, otoczenia etc...
Ale u mnie ludzie, którzy palą kilka/naście lat nigdy nie odtrąca trawy i nie zaczną palić CBD, bo co? BO SZKODA SZMALU!
Jedyne co to walczą z przerwami i ograniczają chyba to jedyne wyjście