Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
witam forumowe grono
30.03.2025, 11:53
Witam, jestem z 2 przeciwległych forum siedzęw temacie jakoś 12 lat
Miło mi wszystkich przywitać
Do tego szykuje żeby przyjebac w komin więc się rozpisze na forum o małym co nieco
Miło mi wszystkich przywitać
Do tego szykuje żeby przyjebac w komin więc się rozpisze na forum o małym co nieco
31.03.2025, 12:51
Siema ty przyszedłeś z koalicji forów, jeśli mam na myśli te dwa fora z tymi samymi sklepami 
Witaj witaj, zostań u nas bo tutaj są wszyscy ci którzy poszli stamtąd bo tam jest patologia a tutaj na naszym forum jest rzesza właśnie tych wszystkich normalnych którzy uciekli z tej patologii
Pozdrawiam

Witaj witaj, zostań u nas bo tutaj są wszyscy ci którzy poszli stamtąd bo tam jest patologia a tutaj na naszym forum jest rzesza właśnie tych wszystkich normalnych którzy uciekli z tej patologii
Pozdrawiam

![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
31.03.2025, 13:27
Ja wszystko zrozumiem przecinki itp, ale żeby odejmować new userowi reputacje trochę słabe z twej strony.
31.03.2025, 13:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2025, 13:53 przez Rweqerew333.)
Doceniam aktywność ale nie chce mi się czytać wysrywów i niestworzonych rzeczy, z których połowy nic nie rozumiem.
Mam nadzieję, że ta minusowa reputacja zmotywuje Cię do pisania poprawnie i z sensem.
Welcome & enjoy.
Jeśli się nie zgadzasz z tymi minusami możesz to zgłosić - jest taka opcja w silniku forum.
Albo pisz do Maniek lub Epsiakos
Mam nadzieję, że ta minusowa reputacja zmotywuje Cię do pisania poprawnie i z sensem.
Welcome & enjoy.
Jeśli się nie zgadzasz z tymi minusami możesz to zgłosić - jest taka opcja w silniku forum.
Albo pisz do Maniek lub Epsiakos
02.04.2025, 18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2025, 18:59 przez filat.
Powód edycji: edit
)
Czy to normalne zeby dostać -15 reputacji od jednego użytkownika w ciagu chyba 2 dni? Normalnie miałbym 19 reputacji. Do tego pisze na trzezwo nie mając jebanego piwa nawet jak narazie... wiadome sie po prochu rozwine bardziej raczej.