Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market- Temat główny
04.04.2025, 13:54
Siemanko, chciałem złożyć zamówienie ale nie mogę się dowiedzieć czy wysyłają paki poza UE, do UK. Napisałem wiadomość oczywiście z zachowaniem ostrożności ale wygląda na to że ten e-mail nie istnieje. Macie pojęcie coś na ten temat może kochani? Pozdrawiam i liczę na pomoc kochani. Miłego dnia wszystkim
04.04.2025, 14:51
kontakt-highlife@proton.me
Dzisiaj pisałem z tutanoty wszystko jest okej
Dzisiaj pisałem z tutanoty wszystko jest okej
Widzew i Ruch jest nas dwóch
04.04.2025, 21:07
Elo. Zajebałem sprawę. Na stronie jest trochę inny bez kontakt przed e-mailem. No ale już trudno, dostałem wiadomość i niestety nie dojdę do porozumienia już. Szkoda do widzę, że to produkty konkretne tam są w skale jak jakieś małe himalaje.
06.04.2025, 16:28
anxiety
Też mi się to kiedyś pojebało, bo ten kontakt z myślnikiem nie brzmi jak część adresu tylko informacja, że kontakt do nich jest podany po myślniku.
Trochę masło maślane, ale myślę, że każdy kuma.
Dlatego apel do High-LifeMarket Na stronie można by napisać "please reach out to: kontakt-highlife@proton.me"
Czyli dodać dwukropek, a sam adres mailowy wyróżnić jakimś kolorem i trochę powiększyć czcionkę, może pomoże to uniknąć takich sytuacji jak z kolegą, którego wspomniałem.
Też mi się to kiedyś pojebało, bo ten kontakt z myślnikiem nie brzmi jak część adresu tylko informacja, że kontakt do nich jest podany po myślniku.
Trochę masło maślane, ale myślę, że każdy kuma.
Dlatego apel do High-LifeMarket Na stronie można by napisać "please reach out to: kontakt-highlife@proton.me"
Czyli dodać dwukropek, a sam adres mailowy wyróżnić jakimś kolorem i trochę powiększyć czcionkę, może pomoże to uniknąć takich sytuacji jak z kolegą, którego wspomniałem.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
06.04.2025, 17:12
Dokładnie.
Kontakt jest i można się dogadać
Wrócę za jakiś czas, pozdrawiam wszystkich kochani
Kontakt jest i można się dogadać
Wrócę za jakiś czas, pozdrawiam wszystkich kochani
rakieta na miejscu. Czas dostawy około 2 - 3 dni. Kontakt wporzo a testy jakoś weekend. Polecam sklep High-LifeMarket
14.04.2025, 18:35
I the many i placed my first order after positive feedback me also. This was five days ago on Wednesday. Even if it wasn't Friday, but by now, Monday I expected the pigeon already to start flying on. The contact process has been perfect so far, they responded almost immediately or within an hour or two. This time it wasn't like that and I'm a little worried or is this a normal situation now?