Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest twój wymarzony samochód? 2/04/25
08.04.2025, 17:05
PSUJE - to się tobie musk Chochlik od tego pitolenia...
zostaw ludziom marzenia w spokoju, a może ja nie lubie ani mesiów i mam antypatie do japońców lol
a co do psucia..
sie mi zepsuje to se bunie naprawię jejq
poza tym nie planuję auta kupić na całe życie... a lising odnawiany co 2 lata z nowym wozem, czemu nie
zostaw ludziom marzenia w spokoju, a może ja nie lubie ani mesiów i mam antypatie do japońców lol
a co do psucia..
sie mi zepsuje to se bunie naprawię jejq
poza tym nie planuję auta kupić na całe życie... a lising odnawiany co 2 lata z nowym wozem, czemu nie

mrrrrau

09.04.2025, 12:05
Dziwnym trafem ZAWSZE jak coś się odpierdala na drodze, niebezpieczne wyprzedznanie, hamowanie, zajezdzanie drogi to ja patrzę, a tam jedzie BMW XDDDD
09.04.2025, 12:33
bo MŁODZI po prostu lubią te samochody, a wiadomo że młodym często na drodze palma odbija, nie możesz przez ich wyczyny wrzucać że wozy takie i takie są be.
lubię też lambo, ferrari a nawet inne tego typu auta i to znaczy że co blachara jestem? raczej patrze realnie na stan rzeczy a taką pink m2 bym przygarnęła i na pewno da się nią trochę pobawić, juz raz jechałam i była to zajebista właśnie zabawa, auto ma dawać radoche z jazdy.
lubię też lambo, ferrari a nawet inne tego typu auta i to znaczy że co blachara jestem? raczej patrze realnie na stan rzeczy a taką pink m2 bym przygarnęła i na pewno da się nią trochę pobawić, juz raz jechałam i była to zajebista właśnie zabawa, auto ma dawać radoche z jazdy.
mrrrrau