Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
08.04.2025, 12:43
Tak właśnie było. Opłatę transakcyjną już wliczył w ilość włożonej gotówki (chyba 30 zl). Nie było nic pisane o żadnym dodatkowym fee ani tym razem, ani 15 razy wcześniej, jak korzystał z bitomatu. Siana dalej nie ma. Robił to tyle razy, że nie ma mowy o pomyłce.
08.04.2025, 15:17
Oj współczuje :/ jeżeli transakcja była robiona na "czysty" portfel i zachowałeś kwitek chyba możesz to jakoś zglosić do firmy która jest właścicielem danego bitomatu. Jeżeli potfel był już użyty w niecnych celach, nie jestem pewien czy taka operacja jest bezpieczna... Pierw prawdź dokładnie czy na pewno adres z kwitka zgadza się z adresem twojego portfela.
10.04.2025, 18:56
A to nie był bitomat gdzie samemu się ustawia opłatę za przesył? i nie ustawił za małego fee?
Kiedyś jak wysłałem BTC z małym fee i siec była zapchana to czekałem kilka godzin jak dojdą 🙄
Kiedyś jak wysłałem BTC z małym fee i siec była zapchana to czekałem kilka godzin jak dojdą 🙄
10.04.2025, 20:15
W bitomatach FlyingAtom już nie ustawia się Fee, naliczane jest automatycznie. A nawet jak byś ustawił małe to więcej niż 1 dzień iść nie powinno.
10.04.2025, 20:23
Ja raz czekałem jakieś 24h na potwierdzenie transakcji. Z tym, że to nie było przez bitomat a normalnie z portfela. Ustawilem wtedy jakieś mniejsze fee. Możliwe, że bitomat też takiego użył, przy dużym obciążeniu.
10.04.2025, 20:29
Miałem kolejny raz dziś nieprzyjemność wpłacać kasę we FlyingAtom, transakcja do Pablo poszło "coś koło 300 stówki" dotarło niewiele powyżej 250 zł,
tak - fee jest automatycznie ustawiane 30 zł + 5% od wartości wpłaty – taki był komunikat na bitomacie.
W innych sieciach to standard, że samemu się ustawia fee...
tak - fee jest automatycznie ustawiane 30 zł + 5% od wartości wpłaty – taki był komunikat na bitomacie.
W innych sieciach to standard, że samemu się ustawia fee...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.04.2025, 09:09
Szatan69 Pablo jest taki że możemy się z nim dogadać można sprawić sobie mniej niż trzeba zamówić to tak jak by było to co Ty chcesz za to co trzeba dlatego trzeba spróbować tego co zamówi to ma to co chce więc napisz dovendora w taki sposób żeby zrobił dla tego co Ci zrobi to co trzeba w sprawie sampli pojedynczo lub jak trzeba to tyle ile masz zamiar zamówić i tyle