Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest twój wymarzony samochód? 2/04/25
09.04.2025, 17:02
(08.04.2025, 18:21)Czeslawo napisał(a):Chochlik
Mimo że jestem z „zakonu Audi”, to jednak mówienie, że BMW jest "wieśniackie", to dla mnie „słowne barbarzyństwo”.![]()
Dokładnie.
Powiem więcej. Wieśniactwem jest pakowanie do jednego worka i ujednolicanie wszystkich właścicieli danej marki, a to prezentuje nasz klasowy abstynent/lekoman.
Połowa wioski jeździ pewnie rozklekotanym E36 na 3 kołach z zespawanym dyfrem i na tej podstawie wyrobiona została opinia.
11.04.2025, 01:02
Ja bym chciał lexusa takiego starszego w chrom kolorze z niskim zawieszeniem. Fajnie się jeździ, pomimo wieku trzyma standard jazdy.
11.04.2025, 02:04
(09.04.2025, 12:05)Chochlik napisał(a): Dziwnym trafem ZAWSZE jak coś się odpierdala na drodze, niebezpieczne wyprzedznanie, hamowanie, zajezdzanie drogi to ja patrzę, a tam jedzie BMW XDDDD
ja mam audi i zawsze 200 lewy pas na autostradzie, a jak ktos zamula i nie zjezdza to prawym wyprzedzam, takich emocji to nawet narkotyki nie daja, a jak zgine to chuj tam, nie beda mial jak sie tym martwic, bo juz mnie nie bedzie
wspomne jeszcze, ze przed kupnem auta bylem tym, ktory mowil, ze szybka jazda jest glupia, nieodpowiedzialnia i ja bede jezdzic przepisowo
11.04.2025, 02:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2025, 02:32 przez eneduerabe.)
Niekoniecznie moesz przezyc
Attyka furka na chwilę spolo
Dlugo pracowales w. Holkina na nią?
Kurwa klawiatura mi.zmiwnia słowa
![[Obrazek: B-dzie-git.jpg]](https://i.ibb.co/7s8LhS8/B-dzie-git.jpg)
Wypadek że
skutkiem do,8 o ile nie podnieśli to uważaj
Attyka furka na chwilę spolo
Dlugo pracowales w. Holkina na nią?
Kurwa klawiatura mi.zmiwnia słowa
![[Obrazek: B-dzie-git.jpg]](https://i.ibb.co/7s8LhS8/B-dzie-git.jpg)
Wypadek że
skutkiem do,8 o ile nie podnieśli to uważaj
11.04.2025, 09:36
@"Nightmares"
Witamy w klubie "ałdi", lewy pas i hej !
Witamy w klubie "ałdi", lewy pas i hej !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
11.04.2025, 15:15
Wymarzony jest niestety zbyt daleko
dlatego w ramach kompromisu pozostaje RSQ8 dopieszczone przez Mansory na to odkładam każdy dolar euro korone
dlatego w ramach kompromisu pozostaje RSQ8 dopieszczone przez Mansory na to odkładam każdy dolar euro korone
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace