Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
16.04.2025, 07:38
🤜🏻🤛🏻
Pytanie odnośnie podgrzewania/palenia 4MMC ponieważ mam sprzeczne info.
Czy po zmieszaniu 4MMC w proporcjach 1:1 z sodą oczyszczona i odrobiną wody bądź innego rozpuszczalnika, czyli sprowadzeniu MMC do freebase można to waporyzować z pozytywnym efektem?
Pytanie odnośnie podgrzewania/palenia 4MMC ponieważ mam sprzeczne info.
Czy po zmieszaniu 4MMC w proporcjach 1:1 z sodą oczyszczona i odrobiną wody bądź innego rozpuszczalnika, czyli sprowadzeniu MMC do freebase można to waporyzować z pozytywnym efektem?
"...im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było..."
18.04.2025, 18:55
ksolmi
Sprowadzenie tego do freebase nie eliminuje toksyczności, tylko zmienia sposób podania.
Technicznie będzie się dało to waporyzować, ale po dłuższej zabawie możesz konkretnie rozpierdolić sobie płuca i ogólnie organizm.
Ketony takie jak MMC/CMC absolutnie nie nadają się do waporyzacji, głównie właśnie przez to, jakie produkty uboczne powstają w jej trakcie.
Sprowadzenie tego do freebase nie eliminuje toksyczności, tylko zmienia sposób podania.
Technicznie będzie się dało to waporyzować, ale po dłuższej zabawie możesz konkretnie rozpierdolić sobie płuca i ogólnie organizm.
Ketony takie jak MMC/CMC absolutnie nie nadają się do waporyzacji, głównie właśnie przez to, jakie produkty uboczne powstają w jej trakcie.
18.04.2025, 19:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2025, 19:02 przez Metykatykot.)
Moim zdaniem też od tego jaką ilość trzeba będzie zwapować dla efektu. Takiego nepa czy alfy to jakieś 50mg powiedzmy, a mmc ludzie walą po 200-300mg i weź to na płuco przyjmij
07.05.2025, 11:04
A ja mam techniczne pytanie. Jak długą przerwę musiałabym zrobić, by przysiąść do tego specyfiku, jeśli na przestrzeni ostatnich 4 dni skonsumowałam około 4g 3cmc?
07.05.2025, 12:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2025, 12:10 przez kiertnik82.)
Desmonia Dopamina się dosyć szybko regeneruje, więc myślę że po tygodniu już by można było testować, ale najlepiej to z dwa tygodnie odczekać, wtedy także zregenerują się w dużym stopniu zapasy serotoniny, której może 3cmc nie rusza mocno, ale w jakimś stopniu na pewno. Wydaje mi się że po tych dwóch tygodniach już będziesz mogła odczuć pełnię efektów mefa. Jeżeli pokusisz się na szybsze testy to możesz czuć euforię, plusz, kanapowe rozlanie, natomiast malo lub brak stymulacji.
07.05.2025, 12:37
Bardzo dziękuję za fachową odpowiedź. Zastosuję się do wytycznych i zrobię 2 tygodniową przerwę. Jeszcze raz dziękuję za zabranie głosu
Desmonia kiertnik82
Oj wydaje mi się, że odpowiedź brzmi znacznie mniej optymistycznie
3CMC to chyba największy gwałciciel receptorów jakiego znam.
Ale na początek uporządkowując wypowiedź kiertnika.
Dopamina odpowiada za "speeda" i euforię pochodzącą z układu nagrody, czyli nie to, co powszechnie uznaje się za euforie po ketonach.
Euforia dopaminowa to "godmode", poczucie wszechmocy, zniesienie lęku.
Dopamina faktycznie regeneruje się znacznie szybciej, ale jak zawsze jest to zależne od zdolności regeneracyjnych organizmu, diety, suplementacji, długości ciągu i tego co w ciągu było brane.
Na upartego, dolną granicę "jakotakiego" zregenerowania dopaminy można uznać powiedzmy 10 dni.
Serotonina odpowiada za "plusz", "rozlewanie się", błogostan, zwiększenie wrażliwości na dotyk/dźwięki.
Psychiatrzy sprowadzają serotoninę (choć niesłusznie) do hormonu szczęścia.
Mefedron powoduje intensywny wyrzut serotoniny, więc przy odpowiednich jej zasobach po zażyciu odczujesz po prostu czyste poczucie szczęścia - i to jest głównie nazywane euforią.
Najprościej rozpoznać różnice między dopaminą a serotoniną przy zażywaniu 3cmc - dopamina, to to co czujesz przez pierwsze 15-30 minut po zażyciu. Serotonina to, to co czujesz później.
Regeneracja serotoniny jest znacznie dłuższa i również zależna od tego od czego jest zależna regeneracja dopaminy.
Tutaj zapewne dużo trudniej jest wyliczyć dolną granicę czasu potrzebnego do "jakotakiej" regeneracji.
Jeśli brane było 3cmc, to ja powiedziałbym, że żeby mefedron zrobił na Tobie jakiekolwiek wrażenie, konieczny jest conajmniej miesiąc przerwy, przy odpowiedniej suplementacji.
A żeby było bezpiecznie to 6-8 tygodni.
Oj wydaje mi się, że odpowiedź brzmi znacznie mniej optymistycznie

3CMC to chyba największy gwałciciel receptorów jakiego znam.
Ale na początek uporządkowując wypowiedź kiertnika.
Dopamina odpowiada za "speeda" i euforię pochodzącą z układu nagrody, czyli nie to, co powszechnie uznaje się za euforie po ketonach.
Euforia dopaminowa to "godmode", poczucie wszechmocy, zniesienie lęku.
Dopamina faktycznie regeneruje się znacznie szybciej, ale jak zawsze jest to zależne od zdolności regeneracyjnych organizmu, diety, suplementacji, długości ciągu i tego co w ciągu było brane.
Na upartego, dolną granicę "jakotakiego" zregenerowania dopaminy można uznać powiedzmy 10 dni.
Serotonina odpowiada za "plusz", "rozlewanie się", błogostan, zwiększenie wrażliwości na dotyk/dźwięki.
Psychiatrzy sprowadzają serotoninę (choć niesłusznie) do hormonu szczęścia.
Mefedron powoduje intensywny wyrzut serotoniny, więc przy odpowiednich jej zasobach po zażyciu odczujesz po prostu czyste poczucie szczęścia - i to jest głównie nazywane euforią.
Najprościej rozpoznać różnice między dopaminą a serotoniną przy zażywaniu 3cmc - dopamina, to to co czujesz przez pierwsze 15-30 minut po zażyciu. Serotonina to, to co czujesz później.
Regeneracja serotoniny jest znacznie dłuższa i również zależna od tego od czego jest zależna regeneracja dopaminy.
Tutaj zapewne dużo trudniej jest wyliczyć dolną granicę czasu potrzebnego do "jakotakiej" regeneracji.
Jeśli brane było 3cmc, to ja powiedziałbym, że żeby mefedron zrobił na Tobie jakiekolwiek wrażenie, konieczny jest conajmniej miesiąc przerwy, przy odpowiedniej suplementacji.
A żeby było bezpiecznie to 6-8 tygodni.
07.05.2025, 15:25
kiertnik82 ale żeś dojebał. Ja nie mając doświadczenia pomyślałam o miesiącu przerwy
07.05.2025, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2025, 15:36 przez kiertnik82.)
kinia03x Ja też nie mam dużego doświadczenia i myślę że masz w tym temacie większe doświadczenie ode mnie. Mylić się jest rzeczą ludzką, teraz już sam będę bogatszy o pewną wiedzę.