Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanie tematu
30.04.2025, 11:06
Siema,od czasu do czasu mieszam kryształ z siarczanem magnezu,mielac wszystko w młynku trudno się połapać że coś jest nie tak ale z ciekawości ma ktoś pomysł na jakiś inny zamiennik ? Pozdro
30.04.2025, 11:38
Powiedz to w USA XD Albo dilerowi myślisz że już temat zrobiony nie jest dodawane nic ? Albo w fecie np jak mieszają z kreatyną albo kofeina
30.04.2025, 12:29
Na początku byłem oburzony.
Ale potem...
Jeżeli ktoś kupuje kryształ w proszku...
Saletry tam wsyp, może ćpuny się nauczą
Ale potem...
Jeżeli ktoś kupuje kryształ w proszku...
Saletry tam wsyp, może ćpuny się nauczą
30.04.2025, 13:07
Kurba dostać zbełtane 3cmc... XD
Ale np mdphp i podobne mieszać to akurat akceptowalne jak dla mnie, bo oszołom będzie chciał przykozaczyć, a tylko przypału narobi
Ale np mdphp i podobne mieszać to akurat akceptowalne jak dla mnie, bo oszołom będzie chciał przykozaczyć, a tylko przypału narobi
30.04.2025, 13:30
Takie mocne stimy, to niby tak.
Ale sprzedając coś takiego na ulicy i tak można by się spodziewać klepsydr dzieciaków po jakimś czasie.
Ale sprzedając coś takiego na ulicy i tak można by się spodziewać klepsydr dzieciaków po jakimś czasie.
01.05.2025, 13:16
I chuj mieszaj się wypowiemleszczy że ie goni po prostubo on rozpozna co tamjest najwyżej połamany będziesz wracał xd czy tam na wózku albo sprzedany przez jakieśuliczne dzieci confidenty pierdolone ,24/7 wylapiesz komendowe jak to mówiąich wydział uzyskiwania informacji ale jak to CiA tortura niby dozwolona kto się dowie kto kolwiek widział kto wie...
01.05.2025, 13:39
Za mieszanie tematu powinien być wyrok dodatkowo 3 lata bezwzględnego dla dilera.