Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Episiakos
04.05.2025, 22:54
Kod:
Typie straszysz że forum "rozjebiesz" i ty mówisz że nic nie zrobiłeś ?
Ludzie się na ciebie skarżą, i proszą żeby coś z tobą zrobić i to już nie jest pierwszy razty nie sluchaj ludzi tylko zobacz co ja pisałem
to oni pisali rozjeb dopala no dawaj
a ja pisalem ze wole pomoc w zabezpieczeniach
prosze mi kurwa nie wkrecac
a boja sie ci co ze mną zadarli i nie wchodza w zadne linki ode mnie bo widocznie maja cos na sumieniu,
a ja nic nie rozpierdolilem
tylko zaprezentowalem ze 13 latek moze cos zrobic nawet znakami unicode
ty jestes moderator i o takich rzeczach nie wiesz?
04.05.2025, 23:00
I co sądzisz że nie było podstaw ku temu ? Jeżeli twierdzisz ze jest inaczej to przerwa ci się przyda
04.05.2025, 23:07
ta przerwa to będzie już skasowanie tego konta albo ban perm.
Odblokuj mnie chlopie bo oni do podzegania do zabojstwa nie dostali banicji a ja napisalem ze jestes chujowym moderatorem i uzyles rozdzki ban?
i moderacja postow?
Chcieli zeby im pokazac? pokazalem. Powiedzialem jak skasowac? powiedzialem.
Wiec mnie odblokuj bo ja chce do Manka napisac i zachowaj sie jak czlowiek i zrozum sytuacje. bo ja tylko tu siedzę.
Dla mnie nie problem przejść na inne forum i nie strasze, nie mysl ze jestem kims waznym ze odejde i ktos bedzie plakac. - ale nie bedzie to na korzysc.
na korzysc bedzie jak sie dogadamy.
ja nic od was nie chce
pomoc wam tylko a dostalem ja bana a te kur** co pisali niesmieszne zarty dalej jaja sobie ze mnie robią
Odblokuj mnie chlopie bo oni do podzegania do zabojstwa nie dostali banicji a ja napisalem ze jestes chujowym moderatorem i uzyles rozdzki ban?
i moderacja postow?
Chcieli zeby im pokazac? pokazalem. Powiedzialem jak skasowac? powiedzialem.
Wiec mnie odblokuj bo ja chce do Manka napisac i zachowaj sie jak czlowiek i zrozum sytuacje. bo ja tylko tu siedzę.
Dla mnie nie problem przejść na inne forum i nie strasze, nie mysl ze jestem kims waznym ze odejde i ktos bedzie plakac. - ale nie bedzie to na korzysc.
na korzysc bedzie jak sie dogadamy.
ja nic od was nie chce
pomoc wam tylko a dostalem ja bana a te kur** co pisali niesmieszne zarty dalej jaja sobie ze mnie robią
04.05.2025, 23:10
Widzę co na czacie pisałeś, przecież mamy wgląd w to.
Odpoczniesz, a to że na mnie piszesz to co piszesz to nie rusza mnie to, poczekasz jak każdy inny użytkownik.
Tekstem o śmietniku zwyczajnie nie pomogłeś sobie
Możesz do Mańka PW napisać, czat ci nie potrzebny
Nikt o tobie nie pisze, i tak to napisałeś jakbyś nam groził
Wątpię w jaka kolwiek współprace, jutro o 20 ci się kara skończy
No tak, jestem chujowy moderatorem dla każdego użytkownika którego nie trzymam strony i nie ma żadnej historii z jakimiś odklejkami i wyjazdami do Choroszczy.
Idź poskarz się mojemu przełożonemu bo przecież nic nie zrobiłeś
Odpoczniesz, a to że na mnie piszesz to co piszesz to nie rusza mnie to, poczekasz jak każdy inny użytkownik.
Tekstem o śmietniku zwyczajnie nie pomogłeś sobie
Możesz do Mańka PW napisać, czat ci nie potrzebny
Nikt o tobie nie pisze, i tak to napisałeś jakbyś nam groził
Wątpię w jaka kolwiek współprace, jutro o 20 ci się kara skończyNo tak, jestem chujowy moderatorem dla każdego użytkownika którego nie trzymam strony i nie ma żadnej historii z jakimiś odklejkami i wyjazdami do Choroszczy.
Idź poskarz się mojemu przełożonemu bo przecież nic nie zrobiłeś
04.05.2025, 23:27
I tak mnie zbanujesz ale czekam do 1 az zrobisz to normalnie
bo pozniej tez to zrobisz ale zanim wejdziesz na forum to troche minie
bo pozniej tez to zrobisz ale zanim wejdziesz na forum to troche minie
04.05.2025, 23:51
i jak taki moderator z ciebie po chuju to czesciej wchodz na forum i sledz co sie dzieje a nie wyskakujesz jak filip z konopii i nagle umoralniasz tu a nie wiesz co bylo i jak bylo bo majoweczke spedzales
05.05.2025, 15:46
Pięknie pokazałeś wczoraj swoje "dorosłe" i dojrzałe zachowanie o które wcześniej prosiłem was wszystkich w innym wątku. Escobar na pewno będzie bardzo zadowolony, gdy zobaczy w jaki sposób okazałeś mu wdzięczność i szacunek, próbując narobić mu burdelu na całym forum i w jego wątkach przy pomocy multi oraz swojego głównego konta. Zachowanie gorsze niż dzieciaka w piaskownicy, aż trudno uwierzyć, że robił to użytkownik z dużym stażem i który pisał, że to forum wiele dla niego znaczy. Zamiast wyjaśnić wszystko na spokojnie z drugim moderatorem PW w czym jest problem, to Ty bawisz się w jakieś krzywe akcje, niczym jakiś płatny troll z konkurencyjnego forum?
Wcześniejsza sprawa została przeze mnie wyjaśniona i dokładnie wytłumaczona, wystarczy przeczytać całość ze zrozumieniem, więc po co dalej to ciągnąć?
Wcześniejsza sprawa została przeze mnie wyjaśniona i dokładnie wytłumaczona, wystarczy przeczytać całość ze zrozumieniem, więc po co dalej to ciągnąć?