Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie
05.03.2025, 22:35
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Coco Exclusive (mięta) (NOWA FORMUŁA) ze sklepu Highlife.market
06.05.2025, 11:44
cena fajna wziolem na sprobowanie jutro/pojutrze napiszem cos ;d
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
11.05.2025, 13:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.05.2025, 13:45 przez Forsik1910.)
![[Obrazek: IMG20250509110525.jpg]](https://i.ibb.co/mV3B36Y0/IMG20250509110525.jpg)
Dostałem w takim czymś,dostałem prawie gieta,zamawiałem pòl,miło
Niestety nie polecam tego produktu,mało aktywny, dzialanie delikatne,może być na mefie.Dla mnie lipa
Dodam tylko ze cherry coco z tego sklepu duzo lepsze.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
17.05.2025, 14:32
Sniffiarz97 i jak? Testowałeś już?
Ja miałem okazję jakiś czas temu i:
Ogólnie - smyrnęło mnie - ale trudno określić co to za profil - ni w gruche ni pietruche - ogólnie - było mi przyjemnie - poza tym bolącym sniffem (który może potwierdzić obecność trójki w składzie).
Moja ocena: 6/10 - ponieważ zajadłem się lepszymi wynalazkami - a generalnie wolę czyste substancje bez jakiś udziwnień: czysty profil działania kieruje mnie w stronę określonych aktywności, które lubię wykonywać po danej substancji. Tutaj jak pisałem - niewiadomoco - musiałbym pewnie się przywyczaić do tego stanu, który daje mięta.
Jestem ciekawy opinii Sniffiarz97 - skoro kupiłeś 5 fiolek to na pewno byłeś w stanie już wyrobić sobie konkretną opinie na temat tego prochu.
Ja miałem okazję jakiś czas temu i:
- Jak dla mnie produkt jak najbardziej aktywny
- Nie mam pojęcia na czym to jest - faza taka nieokreślona - wrażenie jak byś zmiksował 3-CMC i 4-MMC w jednym sniffie
- Mięta - KUREWSKO MOCNA - jak dla mnie zbyt intensywna - nie wiem, może przetyrany miałem nochal, ale bolało mnie to niemiłosiernie przez dłuższą chwilę - miałem ochotę wysmarkać - Lifeisbrutal napisał mi żebym nie był pizdą - to nie wysmarkałem

Ogólnie - smyrnęło mnie - ale trudno określić co to za profil - ni w gruche ni pietruche - ogólnie - było mi przyjemnie - poza tym bolącym sniffem (który może potwierdzić obecność trójki w składzie).
Moja ocena: 6/10 - ponieważ zajadłem się lepszymi wynalazkami - a generalnie wolę czyste substancje bez jakiś udziwnień: czysty profil działania kieruje mnie w stronę określonych aktywności, które lubię wykonywać po danej substancji. Tutaj jak pisałem - niewiadomoco - musiałbym pewnie się przywyczaić do tego stanu, który daje mięta.
Jestem ciekawy opinii Sniffiarz97 - skoro kupiłeś 5 fiolek to na pewno byłeś w stanie już wyrobić sobie konkretną opinie na temat tego prochu.
02.06.2025, 10:20
Zjadłem 5 rolek tego. Czuć trójke i czwórkę. Ogółem na imprezę dobry sort, tylko że ja na imprezach nie biorę tylko w domu. Jest to moim zdaniem produkt z zawyżona ceną. Speed było , trochę libido i nieogar w głowie. Fiolka powinna być za grama w tej cenie. Mi się produkt średnio spodobał.