Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Które RC benzo?
28.04.2025, 22:40
horsii
Może źle to ująłem.
Z opinii o nim można wywnioskować, że działa typowo "medycznie", czyli znosi lęki.
Znosi lęki, ale nie dodaje odwagi.
Po odpowiedniej dawce alpry miałem czasami ochotę zaczepiać przypadkowych ludzi na ulicy, tak jak po alkoholu i to w zasadzie było dla mnie główną zaletą benzo - stan półnieśmiertelności i wprowadzenie w głupkowaty nastój.
Wszystko co opisałem w zasadzie pokrywa się z tym, czym jest anksjoliza.
Ale tak, jak mówię.
Z większości opinii wynika, że Pyrazolam jest dobry do stosowania zgodnie z jego przeznaczeniem, a nie "do ćpania".
Może źle to ująłem.
Z opinii o nim można wywnioskować, że działa typowo "medycznie", czyli znosi lęki.
Znosi lęki, ale nie dodaje odwagi.
Po odpowiedniej dawce alpry miałem czasami ochotę zaczepiać przypadkowych ludzi na ulicy, tak jak po alkoholu i to w zasadzie było dla mnie główną zaletą benzo - stan półnieśmiertelności i wprowadzenie w głupkowaty nastój.
Wszystko co opisałem w zasadzie pokrywa się z tym, czym jest anksjoliza.

Ale tak, jak mówię.
Z większości opinii wynika, że Pyrazolam jest dobry do stosowania zgodnie z jego przeznaczeniem, a nie "do ćpania".
07.05.2025, 15:39
Bromazolam. Weź jeden z drugim sobie z 10 sztuk na testa. Jedzone przed snem zapewnia cały następny dzień jak bajka. Nie ma za co
07.05.2025, 15:43
07.05.2025, 15:53
07.05.2025, 16:04
Tak Lajsix, ale w bromku jest ten chyba okres półtrwania czy coś takiego, że naprawdę na drugi dzień w pracy to niby czas leci normalnie, ale zaczynasz robotę, a już ją kończysz tak zapierdala czas. Jakby człowiek wyłączoną świadomość upływania czasu miał
07.05.2025, 17:25
Panowie już stop. Bo ja już mam jęzor na wierzchu.
Jeszcze nie wziąłem bromka, a już się w niego wjebałem.
Jeszcze nie wziąłem bromka, a już się w niego wjebałem.