Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
07.05.2025, 14:02
High-LifeMarket dziękuję za mega pakę ze smakołykami:
Zajebisty pakun BHP, prędkość światła, najlepsze produkty - High-life nie daje lipy - POLECAM.
Postaram się napisać opinie w najbliższym czasie w odpowiednich wątkach.
- Skittles -

- Tusi -

- NEP -

- 3-CMC -

- Coco Exclusive -

- Coco Cherry -

- XTC -

- LSD -

Zajebisty pakun BHP, prędkość światła, najlepsze produkty - High-life nie daje lipy - POLECAM.
Postaram się napisać opinie w najbliższym czasie w odpowiednich wątkach.
08.05.2025, 00:41
Przesyłka express,wagowo z górką i dostałem sampla o którego prosiłem.
Co do jakosci,opisy wkrotce.
Co do jakosci,opisy wkrotce.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
08.05.2025, 07:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.05.2025, 07:27 przez Rweqerew333.)
(07.05.2025, 15:24)Dafidov napisał(a): Witam czy to dobre LSD?
Na spokojnie, akurat kwasa nigdy jeszcze nie brałem więc poczekam na dobry moment. Szczególnie jak nie będą kusić inne bajery do mixu bo to akurat by się mogło źle skończyć

No ale, że to też bedzie mój pierwszy stosunek z tą substancją, to też nie będę w stanie ocenić na ile jest dobre w poronaniu.
Niemniej jak się zastanawiasz czy się nie zawiedziesz - myślę, że możesz śmiało brać bo Hajlajf nie daje lipy.
Postaram się skrobnąć parę recenzji szybciej lub później o wszystkim ale pewnie LSD będzie na końcu.
08.05.2025, 20:26
(08.05.2025, 07:10)anxiety napisał(a): Fajnie macie. Ja już ponad miesiąc czekam gdzieś.
miesiąc? Mordo to pisz do High-LifeMarket bo pewnie doszło do jakiejś pomyłki. 2 - 3 dni i paka zawsze jest na miejscu