Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ChemCloud.nl - Temat główny
26.05.2025, 06:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.05.2025, 06:30 przez roccomanfredi.)
Sklep działa dobrze. Oba MDPHP są dobre. „crystaline” jest świetny i czysty.
Opcja darmowej wysyłki jest dobra, aby zrównoważyć wysoką cenę 1 gr „crystaline”, ale 2 gr lub więcej staje się zbyt drogie.
Kupię go ponownie, nawet jeśli nie tak bardzo, jak bym chciał, ale myślę, że ten sklep ma swój własny segment rynku.
Dziękuję ChemCloud
Opcja darmowej wysyłki jest dobra, aby zrównoważyć wysoką cenę 1 gr „crystaline”, ale 2 gr lub więcej staje się zbyt drogie.
Kupię go ponownie, nawet jeśli nie tak bardzo, jak bym chciał, ale myślę, że ten sklep ma swój własny segment rynku.
Dziękuję ChemCloud
04.11.2025, 14:46
Czy ktoś wie, jak mogę skontaktować się ze sklepem, który już nie prowadzi działalności?
04.11.2025, 21:22
Jeżeli działalność nie jest prowadzona, to zapewne nie ma już wyznaczonej osoby do kontaktu.
21.11.2025, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2025, 17:37 przez roccomanfredi.)
Czy to nie jest trochę absurdalne, że tak renomowany sprzedawca zniknął w ciągu jednego dnia bez pożegnania, bez zaproszenia i bez śladu?
Nie byłem długoletnim klientem, ale nie byłem też przypadkowym klientem z ostatnich kilku dni.
Szkoda.
Jeśli pojawią się jakieś wiadomości, oczywiście chętnie je poznam.
Nie byłem długoletnim klientem, ale nie byłem też przypadkowym klientem z ostatnich kilku dni.
Szkoda.
Jeśli pojawią się jakieś wiadomości, oczywiście chętnie je poznam.