Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
23.05.2025, 11:09
Bortak42
Oczywiście, to są ważne kwestie, czasem również logistyczne.
Nie każdy zamawia pod najbliższy punkt, ludzie wbrew pozorom wybierają, analizują i muszą mieć ramy czasowe na realizację,
nie na ostatnią chwilę. Dlatego mój apel jest taki jak wyżej w mojej wypowiedzi.
Mimo że oficjalnie sklep się do tego nie odniósł, prywatnie odpisał mi na maila, więc pozwolę sobie go zacytować:
"Najdłuższy czas oczekiwania na dostawę od momentu płatności wynosi 5 dni roboczych."
Biorę to za dobrą monetę, czekając na swoją z dużym zaciekawieniem i dużymi jakościowymi oczekiwaniami.
Oczywiście, to są ważne kwestie, czasem również logistyczne.
Nie każdy zamawia pod najbliższy punkt, ludzie wbrew pozorom wybierają, analizują i muszą mieć ramy czasowe na realizację,
nie na ostatnią chwilę. Dlatego mój apel jest taki jak wyżej w mojej wypowiedzi.
Mimo że oficjalnie sklep się do tego nie odniósł, prywatnie odpisał mi na maila, więc pozwolę sobie go zacytować:
"Najdłuższy czas oczekiwania na dostawę od momentu płatności wynosi 5 dni roboczych."
Biorę to za dobrą monetę, czekając na swoją z dużym zaciekawieniem i dużymi jakościowymi oczekiwaniami.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
23.05.2025, 17:37
No * dni i lipa. Zapewniany byłem o piątku a dziś usłyszałam że w czwartek kurier paczek nie zabrał.. dlatego pytałem kto dziś dostał kody. Nie musicie pisać..ale ten express paczek to chyba losowo się zdarza..w ***** będzie 5-6 dzień roboczy
24.05.2025, 07:43
No co się ma wyjaśnić? Pali będą po weekendzie. Nie wina Vendora z tego co się dowiedziałem. Także wszystko ok ale lekki poślizg. Zdrowszy weekend 👊🏼 zawsze parę dni czystości. Lepiej klepnie 😁 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Z doswiadczenia wiem że czasem zoltki potrafią nie odebrać bo mają dużo roboty ale czasem tak bywało że odbierali dzień później (piątek) i dostarczali w sobotę nawet jak opcji nie miałeś zaznaczonej
TheEnd
Także trzymaj kciuki
TheEnd
Także trzymaj kciuki
Be objective and honest.
24.05.2025, 08:17
Ale mi się nie Pali. Będzie to będzie. Luzik. Wiem że kurierzy potrafią zajebac ale wiem że teraz już jest sezon i wiem ile mają roboty. Paczek od uja. Wiem bo robiłem w tej firmie dwa lata i lato oraz święta czy grudzień to jest koszmar
24.05.2025, 10:08
Lepiej wgl nie pisac ile leci,skąd leci ,kiedy wysłana itp
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
24.05.2025, 14:34
Krótka notka, żeby uniknąć niepotrzebnej paniki - zdarza się czasem, że paczki nie zostają wyjęte z paczkomatu w spodziewanym czasie, z czego wynikają opóźnienia. Bez podawania publicznie detali - wszystko gra i każdy zainteresowany niedługo otrzyma od nas spodziewaną wiadomość.
Jednocześnie chciałbym prosić, aby unikać wysyłania do nas wiadomości typu "czy mogę się dzisiaj spodziewać paczki?" albo "kiedy będzie paczka". Tak jak Czeslawo wspomniał wyżej, standardowy czas pełnej realizacji zamówienia wynosi do 5 dni roboczych. Jest to standardowy czas, co sugeruje oczywiście, że w szczególnych okolicznościach może się ten czas wydłużyć. Jeżeli po 5 dniach roboczych zamówienie nie zostało zrealizowane, to dopiero wtedy kontakt z nami jest wskazany.
W pełni rozumiemy, że każdy z Was chciałby otrzymywać informacje oraz paczki najszybciej jak się da, ale w tej branży minimalizowanie zbędnej komunikacji jest jak najbardziej wskazane z uwagi na bezpieczeństwo nasze i Wasze, a pytanie nas codziennie "czy już jest kod" wcale nie pośpiesza kuriera.
Jednocześnie chciałbym prosić, aby unikać wysyłania do nas wiadomości typu "czy mogę się dzisiaj spodziewać paczki?" albo "kiedy będzie paczka". Tak jak Czeslawo wspomniał wyżej, standardowy czas pełnej realizacji zamówienia wynosi do 5 dni roboczych. Jest to standardowy czas, co sugeruje oczywiście, że w szczególnych okolicznościach może się ten czas wydłużyć. Jeżeli po 5 dniach roboczych zamówienie nie zostało zrealizowane, to dopiero wtedy kontakt z nami jest wskazany.
W pełni rozumiemy, że każdy z Was chciałby otrzymywać informacje oraz paczki najszybciej jak się da, ale w tej branży minimalizowanie zbędnej komunikacji jest jak najbardziej wskazane z uwagi na bezpieczeństwo nasze i Wasze, a pytanie nas codziennie "czy już jest kod" wcale nie pośpiesza kuriera.
25.05.2025, 15:52
High-LifeMarket to i tak jak na te leniwe czasy - najszybszy internetowy vendor jakiego poznałam
( nie umniejszając innym vendorom bo wielu jest dość szybkich ) akurat HL właśnie z tej strony kojarzę na 10/10 ...
.. ale te nieodebrane paki ehh
( nie umniejszając innym vendorom bo wielu jest dość szybkich ) akurat HL właśnie z tej strony kojarzę na 10/10 ...
.. ale te nieodebrane paki ehh