Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
18.05.2025, 17:38
takie dawki 100 mg są przecznaczone dla prawdziwych weteranów i nie radze nikomu próbować takich dawek jeśli wcześniej nie mieliście dużego doświadczenia ze stymulantami
18.05.2025, 18:57
Prawda. Starzy wyjadacze powinni to zaznaczać bo ktoś może się tym zasugerować i się pokarać
18.05.2025, 19:12
Ja zaczynam od 5mg i to w zupełności starcza - z kolejnymi dniami i nocami dawki delikatnie rosną - na NEPie mogę nie spać tydzień zanim padnę na ryj 
Później śpię 24h z przerwami na jedzenie i herbatę budząc się z wiotkimi ramionami xD
A nie śpię bo wkręcam się w jakieś zajawki jak pierdolnięty, aż klne pod nosem co ja w ogóle robię (przemęczenie) - ale kurwa ZAJAWA!
Czy to sprzątanie, montowanie wideo albo programowanie - jakoś ta substancja kurewsko mnie motywuje do takich działań.
Na tych 3g teraz napisałem apke na macOS gdzie nigdy wcześniej nie programowałem takich rzeczy xD No ale w sumie z Chatem GPT to wszystko niby można - byle na patencie

Później śpię 24h z przerwami na jedzenie i herbatę budząc się z wiotkimi ramionami xD
A nie śpię bo wkręcam się w jakieś zajawki jak pierdolnięty, aż klne pod nosem co ja w ogóle robię (przemęczenie) - ale kurwa ZAJAWA!

Czy to sprzątanie, montowanie wideo albo programowanie - jakoś ta substancja kurewsko mnie motywuje do takich działań.
Na tych 3g teraz napisałem apke na macOS gdzie nigdy wcześniej nie programowałem takich rzeczy xD No ale w sumie z Chatem GPT to wszystko niby można - byle na patencie
18.05.2025, 19:42
(18.05.2025, 19:12)Rweqerew333 napisał(a): Ja zaczynam od 5mg i to w zupełności starcza - z kolejnymi dniami i nocami dawki delikatnie rosną - na NEPie mogę nie spać tydzień zanim padnę na ryjNo i dobrze wykorzystana faza nepa. Wypróbuj replit
20.05.2025, 21:05
- Pisałem tego koma odrazu po odebraniu ale nie zdążyłem. Tydzień temu odebrałem 10g nepa, paka ekspres, pakowanie na 5+ i w dodatku gratis, który przyda się przy majsterkowaniu, dzięki. Ogólnie znam tą substancje i wiem jak ona odcina łeb na kilka dni, ale takiego kosiora się nie spodziewałem. Tydzień wyjęty z życia, a o śnie szło pomarzyć. Jak się czymś zajmiesz to nie skończysz, a czasem są to serio głupoty. Od rozkręcania i skręcania wszelkiego sprzętu elektronicznego po klikanie w gry i robienie bota, a nawet wpadłem na ciekawy biznes do zrobienia i zacząłem pierwsze kroki. Także jak na tydzień bez snu to całkiem dobrze wykorzystany czas. Nudzić się po tym napewno nie będziecie. Czekam na nowy sort i mam nadzieję, że będzie równie porywający jak ten
26.05.2025, 15:20
Widze ze jest nowy Sort nepa u esco. Może ktoś zdać relacje i wrzucić jakieś foto nowego batchu?
Pozdro
Pozdro

![[Obrazek: 20250528-112107.jpg]](https://i.ibb.co/B28PBNhh/20250528-112107.jpg)
![[Obrazek: 20250528-112048.jpg]](https://i.ibb.co/chXJbYjT/20250528-112048.jpg)