Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
28.04.2025, 20:48
Pewnie przelewasz z jakiegoś Revoluta, który ma chore prowizje.
Poszukaj alternatyw, albo kupuj na giełdzie.
Poszukaj alternatyw, albo kupuj na giełdzie.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
03.06.2025, 11:24
Zmiija w normalnej, w formie ciągu znaków. niektórzy wysyłają kody QR, jak nie dostaniesz kodu QR to sobie mozesz sam przerobic w necie adres portfela na kod QR tylko sprawdź go po wygenerowaniu (odczytaj go np. telefonem albo czymś w necie) czy na pewno to jest to samo co vendor ci dał, bo niektóre stronki robią takie wały, że podmieniają portfel na swój, nie sprawdzisz tego bo sie spieszysz czy coś, i koniec końców wpłacisz hajs jakiemuś oszustowi a nie sprzedawcy.
większosć bitomatów oferuje chyba tylko bitcoina, ew. jakieś dodatkowe typu litecoin, no raczej nie ma duzego wyboru. do większosci rzeczy i tak wystarczy że kupisz btc, którego według potrzeb sobie możesz wymienić na co ci się podoba potem, na przykład przez simpleswap.io
pamiętaj, że jeśli płacisz bitcoinem to nie przelewaj bezpośrednio z bitomatu na adres który dostaleś od vendora tylko najpierw to wpłać na swój portfel (Cake wallet na androida jest w porządku, Exodus wallet też moze byc) i dopiero stamtąd ręcznie wysyłasz sprzedawcy
większosć bitomatów oferuje chyba tylko bitcoina, ew. jakieś dodatkowe typu litecoin, no raczej nie ma duzego wyboru. do większosci rzeczy i tak wystarczy że kupisz btc, którego według potrzeb sobie możesz wymienić na co ci się podoba potem, na przykład przez simpleswap.io
pamiętaj, że jeśli płacisz bitcoinem to nie przelewaj bezpośrednio z bitomatu na adres który dostaleś od vendora tylko najpierw to wpłać na swój portfel (Cake wallet na androida jest w porządku, Exodus wallet też moze byc) i dopiero stamtąd ręcznie wysyłasz sprzedawcy
03.06.2025, 11:33
Myślę, że skoro pisze o monero tak entuzjastycznie, i je zachwala, to raczej bez problemu przyjmie wpłatę w xmr.
03.06.2025, 13:47
Sorry nie sprecyzowałem, na cebuli czy tak chętnie przyjmują XMR?
Spoko , dzięki za wyjasnienie.
Spoko , dzięki za wyjasnienie.
03.06.2025, 14:24
Jesli chodzi ci o forum cebulka, to tam tylko przyjmuja xmr. Nie inaczej powinno byc z wiekszoscia marketow.
21.08.2025, 06:01
także kożystam z Kanga wallet jest tani i poręczny nie ma zamoty przy wpłacie polecam jak dla mnie numer 1 - Kanga Wallet
04.10.2025, 20:02
Witam Was wszystkich serdecznie takie mam pytanko: czy da się gdzieś jeszcze kupić BTC bez weryfikacji/KYC?