Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
14.04.2025, 13:12
Wake najwięcej tego co mi dane jest to co mam mieć mam to co było mi zapodane jest to alfa więc jestem z tym odczynnikiem od zawsze pozdrawiam Kamil z gór nad Wisłą
19.04.2025, 09:45
Stymulanty
Apvp, NEP, Hexen, amfetamina
Serooooo
MDMA, MDA, 3MMC, mefedron
Psajko
LSD, DMT, grzybki, 2CB, mj
Reszta substancji mnie nie interesuje w sumie
Apvp, NEP, Hexen, amfetamina
Serooooo
MDMA, MDA, 3MMC, mefedron
Psajko
LSD, DMT, grzybki, 2CB, mj
Reszta substancji mnie nie interesuje w sumie
19.04.2025, 22:58
Moja aktualizacja ulubionych substancji po ostatnim melanżu, grubym melanżu:
1. Miejsce – Kokaina.
2. Miejsce – Kokaina
3. Miejsce – kokaina.
No także, nic nowego.
1. Miejsce – Kokaina.
2. Miejsce – Kokaina
3. Miejsce – kokaina.
No także, nic nowego.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.04.2025, 07:07
Kokos tak lubisz? Kurde różne próbowałem. Słynne chrzaniki też. Z WaWy, z NL, DE. Z Telegrama z Peru niby nawet z Kolumbii hehe tak zarzekał się sprzedawca.
Najmocniejszy miał deklarowane 82% czystości.
I nie widziałem w tej fazie czegoś szczególnego,🤷🏻 serio nie wiem czym ludzie się tak jarają? Jeszcze jakby gram był po 100pln to ok ale 300-450? Szok.
To tylko moje zdanie i raczej nic go nie zmieni.
Ps. Zapomniałem dodać ketaminy. Keta to chora akcja ale lubię 😁
Najmocniejszy miał deklarowane 82% czystości.
I nie widziałem w tej fazie czegoś szczególnego,🤷🏻 serio nie wiem czym ludzie się tak jarają? Jeszcze jakby gram był po 100pln to ok ale 300-450? Szok.
To tylko moje zdanie i raczej nic go nie zmieni.
Ps. Zapomniałem dodać ketaminy. Keta to chora akcja ale lubię 😁
21.04.2025, 23:01
TheEnd
Nie było mi dane zażywać kokainy.
Ale skoro pytasz, czym ludzie się jarają... Podobno brakiem zjazdu, tym, że można normalnie spać i jeść, nie spina tak jak ketony i po prostu jest naturalniejsza w działaniu niż w 100% syntetyczne produkty. Z tego co słyszałem oczywiście.
Nie było mi dane zażywać kokainy.
Ale skoro pytasz, czym ludzie się jarają... Podobno brakiem zjazdu, tym, że można normalnie spać i jeść, nie spina tak jak ketony i po prostu jest naturalniejsza w działaniu niż w 100% syntetyczne produkty. Z tego co słyszałem oczywiście.