Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
07.06.2025, 16:29
Jakiś kontakt ktoś dziś z Vendorem???
Od rana nic,.zero..to samo PW tutaj. A sprawa no jest.... Ważna......
No to zajebiście!!! Opłacone. Wystąpił problem, napisałem o tym Vendorów..nawet nie odczytał i najprawdopodobniej przez to poszło się jebać wszystko. I teraz co? Ani siana ani reship? Bo Vendor nie.odpisuje mi nigdzie od 4 rano???? No bez jaj
Od rana nic,.zero..to samo PW tutaj. A sprawa no jest.... Ważna......
No to zajebiście!!! Opłacone. Wystąpił problem, napisałem o tym Vendorów..nawet nie odczytał i najprawdopodobniej przez to poszło się jebać wszystko. I teraz co? Ani siana ani reship? Bo Vendor nie.odpisuje mi nigdzie od 4 rano???? No bez jaj
07.06.2025, 17:22
TheEnd vendor nie musi ci odpisać tego samego dnia tym bardziej w weekend. Jeżeli wystąpił problem to poczekaj na odpowiedź, jeśli tak się goraczkujesz i zaznaczasz, że w grę może wejść reship to zwyczajnie chyba też mogłeś go szybciej zauważyć. Jeśli problem leżał po Twojej stronie wątpię, że vendor wyślę Ci cokolwiek bo i czemu by miał?
Test
07.06.2025, 17:23
Napisałem mu o co chodziło i jaki.problem wystąpił. Różne rzeczy się przydarzają. Ale też nie wierzę że przez cały dzień Vendor nie widzi że jakiś mail przyszedł. Naprawdę luknac na niego to nie wymaga niczego praktycznie.....
I już by była sprawa rozwiązana. A tak...... 🤷🏻
Mamy już 24 prawie....
Więc o której niby odpisze?
I już by była sprawa rozwiązana. A tak...... 🤷🏻
Mamy już 24 prawie....
Więc o której niby odpisze?
07.06.2025, 18:22
Z tego co zauważyłem to hajlajf odpisuje w godzinach nocnych, więc poczekaj cierpliwie na odpowiedź.
10.06.2025, 01:53
Dla wyjaśnienia - TheEnd swoją paczkę odebrał i żadnych strat w tym wypadku nie było.
Na przyszłość - w wypadku problemów z notką/kodem, bez problemu przekażemy info ponownie, wystarczy napisać do nas raz na maila. Zaspamowanie wszystkich kanałów komunikacyjnych nie przyspieszy naszej reakcji.
Na przyszłość - w wypadku problemów z notką/kodem, bez problemu przekażemy info ponownie, wystarczy napisać do nas raz na maila. Zaspamowanie wszystkich kanałów komunikacyjnych nie przyspieszy naszej reakcji.
13.06.2025, 19:40
Również do mnie przyleciał gołąb. I jak zwykle ekspresowa wysyłka, z High Lifem jest tylko hajlajf
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.06.2025, 11:37
Kontakt z vendorem dzisiaj był i to całkiem niedawno. Na odpowiedź czekałem 24h więc to normalny czas oczekiwania tym bardziej, że jest weekend. Poleciało małe zamówienie na :
~ 5szt LSD
~5szt Audi
~5szt Lacoste
~ 5szt LSD
~5szt Audi
~5szt Lacoste
14.06.2025, 11:42
Witam
Chciałem powiedzieć że sytuacja została opanowana , gołąb doleciał.
Był mały problem logistyczny , ale to nie z winy Vendora.
Czas realizacji : 4 dni robocze w moim przypadku
Pakowanie BHP : 10/10
Kontakt : 10/10
Poleciał pas na dzień dobry z exlusive coco tak około 200mg ,i porobiło jak ta lala
Polecam tego Allegrowicza !
Chciałem powiedzieć że sytuacja została opanowana , gołąb doleciał.
Był mały problem logistyczny , ale to nie z winy Vendora.
Czas realizacji : 4 dni robocze w moim przypadku
Pakowanie BHP : 10/10
Kontakt : 10/10
Poleciał pas na dzień dobry z exlusive coco tak około 200mg ,i porobiło jak ta lala

Polecam tego Allegrowicza !