Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
09.06.2025, 17:14
Lifeisbrutal
A gdzie widzisz w moim wpisie, że zarzucam Ci coś?
Napisałem, że doprecyzowuje, więc w czym problem? Trzeba rozumieć, co się pisze i co się odpowiada, mój post jest klarowny.
A gdzie widzisz w moim wpisie, że zarzucam Ci coś?
Napisałem, że doprecyzowuje, więc w czym problem? Trzeba rozumieć, co się pisze i co się odpowiada, mój post jest klarowny.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.06.2025, 14:05
hah - morsowanie się włączyło ludzikom 
po prostu nie przesadzać z Towarem i nie będzie się trzeba schładzać, wzywać karetek ani wójka bogdana po pomoc

buziaczki :*

po prostu nie przesadzać z Towarem i nie będzie się trzeba schładzać, wzywać karetek ani wójka bogdana po pomoc

buziaczki :*
10.06.2025, 21:57
Beka . Mi to nawet po 1 dniu na ketonach wjeżdża potliwość. Nie zależy to od dawek .
Po prostu organizm pozbywa się trucizny .
A człowiek pachnie ogorkowo
Po prostu organizm pozbywa się trucizny .
A człowiek pachnie ogorkowo
12.06.2025, 03:11
witam wszystkich forumowiczów, i tak dalej.
Na dniach otrzymam nowy sort tego cudownego specyfiku zwanego 4-MMC, napisze pierwszą w historii istnienia mojego konta recenzje oraz podzielę sie zdjęciami. Sam nie mogę się doczekać aż przyleci
Na dniach otrzymam nowy sort tego cudownego specyfiku zwanego 4-MMC, napisze pierwszą w historii istnienia mojego konta recenzje oraz podzielę sie zdjęciami. Sam nie mogę się doczekać aż przyleci
Wszystko jest fiksją
12.06.2025, 07:37
(09.06.2025, 09:31)Lifeisbrutal napisał(a): Tak występuje, ja zawsze po klefie po kilku gramach zjedzonych pocę sie strasznie, polecam chłodny prysznic chociaż trochę pomaga i przynosi ulgę na chwilę.
Bezsensu. Jakiekolwiek zimne czy chłodne prysznice są bezsensu, bo organizm będzie się jeszcze bardziej ogrzewać. To jest ta sama historia co z piciem zimnej wody w upały.
12.06.2025, 10:10
Polecam serdecznie ten mefedron 100mg bez tolerancji rozjebało mnie totalnie jestem mega z niego zadowolony. Brać dopóki gorąco a schodzi jak ciepłe bułeczki w piekarni.
12.06.2025, 15:08
dawać jakiego fotoska, niektórzy by se popaczyli chociaszzz...
bo jak ja się do tego dobiore to nikomu nie zostawię już
bo jak ja się do tego dobiore to nikomu nie zostawię już
12.06.2025, 16:42
3mam za słowo Lajfik... zróbcie uczuleniówkę 50 mg jestem ciekawa jak to mocne jest u was