Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zestaw regeneracyjny
09.07.2022, 22:29
(24.05.2022, 09:26)Yalasek napisał(a): Witam proponuje swój zestaw regeneracyjny po zabawach z RC
U mnie jest to oczywiście po wyspaniu się sport (bieganie) mocny posiłek nawet do 1500 kcal (jajecznica kanapki kebab frytki)
Jak jesteś w stanie tyle zjeść? Ja po 2-3 dniach bez jedzenia jak zakończe lot i się prześpię, to ledwo jestem w stanie zjeść połowę posiłku co jem normalnie
11.07.2022, 08:04
(09.07.2022, 22:29)DwDPzN napisał(a): Jak jesteś w stanie tyle zjeść? Ja po 2-3 dniach bez jedzenia jak zakończe lot i się prześpię, to ledwo jestem w stanie zjeść połowę posiłku co jem normalnie
Ja zawszę gdy żuje gumę to robię się głodna więc pod koniec lotu zjadam paczkę gum i idzie coś zjeść xd
Robię kwa kwa jak kaczka
16.07.2022, 17:41
Mam mały problem i pytanko. Od czego mogą puchnąć powieki w trakcie testowania?Czasem tak mi się robi dziwne uczucie ni to ból nie to kłucie. Przez to też mam wrażenie,że jak jestem na bombie to w jakiś sposób potęguje to mój stan. Nie wiem czy to tylko takie wrażenie czy ma to jakiś wpływ. No i najważniejsze pytanie są jakieś sposoby żeby zapobiegać temu?
20.07.2022, 17:27
Może ciśnienie w oku? Kierowalbym sie w ta strone
Nie tyle co puchniecie, a uczucie dretwego, lepkiego?
Nie tyle co puchniecie, a uczucie dretwego, lepkiego?
20.07.2022, 17:59
Na pewno organizm w jakiś sposób chciał Ci zakomunikować że przesadzasz. Skrajne wyczerpanie i zmęczenie daje takie oznaki.
Oczywiście takich rzeczy się nie odczuwa na ketonach ,ale one są.
Zrób przerwę i w międzyczasie spróbuj jakiejś innej grupy substancji np THC ,Tryptaminy, Lizergamidy ,dyso.
Oczywiście takich rzeczy się nie odczuwa na ketonach ,ale one są.
Zrób przerwę i w międzyczasie spróbuj jakiejś innej grupy substancji np THC ,Tryptaminy, Lizergamidy ,dyso.