Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
ZOLTY OGOR WAKACJE 2023 PAMIETAMY
mmc ktore mamy od paru msc, od kiedy sie zmienilo zdjecie na to takie z portfelem na stronie Escobara, to jest po prostu poezja, to jest sztuka, nie ze sztuka ze gram tylko z ang. "art", wyglad, dzialanie, zapach a raczej jego brak, jest to po prostu najlepszy b-k na rynku bezapelacyjnie, jak uslyszalem ze na chwile byl out of stock to az mi sie kurwa przykro zrobilo, ale wrocil tak samo szybko wiec git
a propo, ostatnio ziomek do mnie zadzwonil i powiedzial ze wisze mu 1.5k bo wjebal tyle na kasynie po materiale, zjadl 1.5g 4mmc i powiedzial, ze to co jadl do tej pory w jego 25 letnim zyciu nigdy go tak nie wykurwilo i ze sie boi to mmc w ogole walic, a jestem pewien ze ulicznych sortow to przejadl w setkach xD
mmc ktore mamy od paru msc, od kiedy sie zmienilo zdjecie na to takie z portfelem na stronie Escobara, to jest po prostu poezja, to jest sztuka, nie ze sztuka ze gram tylko z ang. "art", wyglad, dzialanie, zapach a raczej jego brak, jest to po prostu najlepszy b-k na rynku bezapelacyjnie, jak uslyszalem ze na chwile byl out of stock to az mi sie kurwa przykro zrobilo, ale wrocil tak samo szybko wiec git
a propo, ostatnio ziomek do mnie zadzwonil i powiedzial ze wisze mu 1.5k bo wjebal tyle na kasynie po materiale, zjadl 1.5g 4mmc i powiedzial, ze to co jadl do tej pory w jego 25 letnim zyciu nigdy go tak nie wykurwilo i ze sie boi to mmc w ogole walic, a jestem pewien ze ulicznych sortow to przejadl w setkach xD
27.06.2025, 02:26
paka doleciala szybko i bez zastrzezen. Powiedzcie ludziska, jak u was wyglada wasze zdanie - czy jest sens bawienia sie w ilosci mniejsze lub wieksze po ciezkim wyczerpujacym dniu, np w robocie? czy wtedy dziala gorzej, i nie ma sensu sobie szkodzic jeszcze bardziej - zresztą jak to wygląda na tle cardio?
27.06.2025, 12:15
(26.06.2025, 15:38)horsii napisał(a): "Bez szału" - to mowi tyle co nic.
Dlatego dziś dla mnie 4-ki to karnacja towaru i tolerki. Tolerka po 4-kach leci w tempie geometrycznym i odbudowa jej do poziomu "szał baj naj" jest bardzo trudna i dlugotrwała.
Jak ja kilka miesięcy i kilka lat temu pisałem, że b-k styraja to forum prędzej niż później to się wszyscy śmiali, inni bredzili o lepszych i gorszych sortach a tymczasem prawda zacznie wychodzić.
I skończy się kiedyś tak, że ktoś odejdzie od 4mmc / cmc i zostaniecie na jakiś czas z 3-kami co samo w sobie przyspieszy regenerację.
27.06.2025, 18:59
To jako ze nikt chwilowo nie odpowiedzial mi na komentarz wyzej, to pozwole sobie rozszerzyc tamto pytanie - czy w zwiazku z potencjalnie obecną tolerką, czy taka sama ilosc tego samego związku tyra organizm tak samo za kazdym razem, moze mniej, czy moze liniowo wzwyż coraz bardziej?
a takze apropos tolerki, czy serotonine faktycznie odboduwuje sie w pełni przy zdrowej diecie miesiacami?
a takze apropos tolerki, czy serotonine faktycznie odboduwuje sie w pełni przy zdrowej diecie miesiacami?
27.06.2025, 22:39
weźmy pod uwagę 200mg tego "specyfiku"
1. dziś się nie wyspałeś ... inaczej działa
2. dziś się nie wyspałeś a wcześniej była libacja alko ... inaczej działa
3. wcześniej waliłeś 3cmc ... inaczej działa
4. palisz szlugi, alko wpada "często", jesz słabo parówki, chlebek i duzo mleka... inaczej działa.
5. jesteś kulturystą, suple, witaminy, odżywki, super sen i inne pierdy... ojjj inaczej działa.
Ta sama substancja... wzięta w tej samej ilości, w zależności jak sie prowadzisz, zadziała tak, albo deko inaczej... ale "ogólna" SPECYFIKA DZIAŁANIA danego związku pozostaje niezmienna, pytanie w jakim stanie jest Twój organizm
* i założyć trzeba też jakość specyfiku - a tutaj na rynku jest bardzo różnie
1. dziś się nie wyspałeś ... inaczej działa
2. dziś się nie wyspałeś a wcześniej była libacja alko ... inaczej działa
3. wcześniej waliłeś 3cmc ... inaczej działa
4. palisz szlugi, alko wpada "często", jesz słabo parówki, chlebek i duzo mleka... inaczej działa.
5. jesteś kulturystą, suple, witaminy, odżywki, super sen i inne pierdy... ojjj inaczej działa.
Ta sama substancja... wzięta w tej samej ilości, w zależności jak sie prowadzisz, zadziała tak, albo deko inaczej... ale "ogólna" SPECYFIKA DZIAŁANIA danego związku pozostaje niezmienna, pytanie w jakim stanie jest Twój organizm

* i założyć trzeba też jakość specyfiku - a tutaj na rynku jest bardzo różnie
28.06.2025, 05:34
Ano
No nawet drobne elemenety lifestylu typu dobór jakosciowego mięsa jajka na sniadanie itp wplywają na jakosc zycia... na odbior uczuci wszystko z tym zwiazane, nic dziwnego - nawet chleb (węglowodany, cukry) inaczej dzialają na kogos na diecie z ograniczonymi cukrami
No nawet drobne elemenety lifestylu typu dobór jakosciowego mięsa jajka na sniadanie itp wplywają na jakosc zycia... na odbior uczuci wszystko z tym zwiazane, nic dziwnego - nawet chleb (węglowodany, cukry) inaczej dzialają na kogos na diecie z ograniczonymi cukrami
28.06.2025, 05:56
Najpierw musielibysmy ustalić co rozumiesz jako tolerke ?
- poziom neuroprzekaźnikow / hormonów ?
- stabilność emocjonalna ?
- równowagę emocjonalną ?
A może rozrzut odczuwania emocji ? A może stan receptorów ? Praktycznie każdy z tych aspektów ma swój tor. Zmiany czy prostowanie trwa. Najprostsze w tym wszystkim jest uzupełnienie dopaminy. Cała reszta może trwać miesiace. A niektóre (jak np regulacja działania receptorów) może trwać latami.
Pół biedy jak w trakcie bomby jesz i pijesz ale wszyscy wiemy, że 90proc ludzi nie je i nie pije.
- poziom neuroprzekaźnikow / hormonów ?
- stabilność emocjonalna ?
- równowagę emocjonalną ?
A może rozrzut odczuwania emocji ? A może stan receptorów ? Praktycznie każdy z tych aspektów ma swój tor. Zmiany czy prostowanie trwa. Najprostsze w tym wszystkim jest uzupełnienie dopaminy. Cała reszta może trwać miesiace. A niektóre (jak np regulacja działania receptorów) może trwać latami.
Pół biedy jak w trakcie bomby jesz i pijesz ale wszyscy wiemy, że 90proc ludzi nie je i nie pije.
28.06.2025, 13:42
RACZEJ pisał do poprzedniego typa, a subiektywne odczucia mefedronowe - to ogólnie zakładam, każdy z nas ma inne.
zwł. after day ... jeden męczy zwałe, inny czuje się jak BUK.
to moim zdaniem wyznacznik "jakości" ćpania, w sensie - ćpać z głową o ile można cokolwiek ćpać coś z głową.
( czyli zadbać o wszystko by było zajebiście przy minimum skutków ubocznych, a tyczy się to zarówno samych dawek mefedronu jak i tego jak żyjemy przed imprezą jak i w czasie jej trwania. )
zwł. after day ... jeden męczy zwałe, inny czuje się jak BUK.
to moim zdaniem wyznacznik "jakości" ćpania, w sensie - ćpać z głową o ile można cokolwiek ćpać coś z głową.
( czyli zadbać o wszystko by było zajebiście przy minimum skutków ubocznych, a tyczy się to zarówno samych dawek mefedronu jak i tego jak żyjemy przed imprezą jak i w czasie jej trwania. )
28.06.2025, 16:27
Recenzja nowego sortu 4MMC Original, podejście numer dwa.
Dzięki uprzejmości firmy nabyłam okazję aby ponownie podejść do tematu.
Tym razem wszystko odbyło się pod pełną kontrolą labolatoryjną, z najbardziej zaawansowanym sprzętem testowym oraz w obecności innych laborantów.
Zaraz po przyjechaniu materiału badawczego do siedziby testowej zostały zrobione profesjonalne zdjęcia mikroskopem elektronowym, czego efekt macie poniżej.
1. Opis Budowy "cząsteczek"
- Materiał ma postać białych kryształów, wpadających lekko w zółte-mleczko.
- Materiał badawczy jest dość solidną konstrukcją, jednakże parametry techniczne są nieco gorsze ( na korzyść ) od rodziny CMC, dzięki czemu ulegają dość łatwemu skruszeniu
- Po lekkim poddaniu przeciążeniu w profesjonalnej maszynie ściskającej zwanej "kartaZblatem4KULTRAHD3D5G" kryształy ulegają deformacji do postaci proszkowej, czego dowodem jest załączona fotka wykonana w technologii supermolekular4K
- sprasowane już mikrokryształy łatwo ulegają kompozycjom ruchowym w zależności od projektu
... jeśli projekt ma postać prostej linii, kryształy podążają dzięki sugestii bardzo grzecznie i układają się w linii prostej bez żadnego problemu
- nie lepią się do narzędzi korygujących co jest bardzo ważne podczas obróbki
... jednakże uwagę należy zwrócić na to, aby w pomieszczeniu testowym nie było zbyt przewiewnie, kryształy w postaci mikrocząsteczek są bardzo lotne, trzeba mieć to na uwadze.
2. Zapach / Smak
- Materiał badawczy pachnie ( śmierdzi? ) pewną nie znaną mi wcześniej chemią
- Zapach jest znośny, lekko niosący woń przypraw chemicznych użytych do produkcji oraz oczyszczania produktu
- Zapach nie drażni nosa
- Nie nie - zapachu nie czuć dookoła, jeśli materiał jest dobrze zamknięty, zapach wtedy jest praktycznie niewyczuwalny.
- W smaku Baardzo gorzki
3. Opis działania
150mg - metoda przyjęcia - sniff - lekkie pieczenie
- czas wejścia 4min
- peak po 15 min
- długość trwania peaku ok 30min
- podwyższona pewność siebie, euforia, ładniejsze kolory, muzyki już nie kochasz to ona kocha Ciebie.
- długość całkowita do momentu "chce więcej" ok 1godz.
250mg - metoda przyjęcia - sniff - mocne pieczenie
- czas wejścia subiektywnie szybszy 1min?2?
- peak także po około 5-7min
- Bardzo duże eufo - wgniata w fotel, muzyka już Cię niesie na barach, a wszystko co Cię otacza nabiera nowego pozytywnego wymiaru. Każdy film, gra, książka, czynność jest rozpatrywana tylko i wyłącznie w formacie zajebistości. Wypad do parku to lekki przypał, bo masz ochotę gadać z każdym.
- Koniec przygody także w okolicy 1 godziny, po czym ogromna chęć na dorzutkę.
4. Podsumowanie
- Materiał badawczy to z całą pewnością mefedron z całym spektrum jego działania 10/10
- Nieco inny pod względem zarówno budowy / obróbki jak i zapachu od poprzedniego sortu 8/10
- Ze skutków ubocznych lekko poklejony nosek
- innych brak
Materiał w mojej ocenie jest książkowym Mefedronem ( jeśli chodzi o działanie )
Poprzednia recenzja ewidentnie była pomyłką, która została ze sklepem wyjaśniona
W mojej ocenie przypadkiem dostałam do badań 3CMC.
Sklep wykazał się niezwykłą wyrozumiałością dając mi do testów nowy materiał do badań, za co bardzo dziękuję.
Sort jak i sam sklep jest BEZ ZARZUTU.
Nie wiem czy na Polskim rynku jest drugi vendor który tak podchodzi do sprawy, szybko sprawnie i bezproblemowo.
Jego produkty póki co to dla mnie TOPka krajowa.
a sam opisywany Mefedron 3ma poziom i dostaje ode mnie odznakę SUPER-BATH.
POLECAM z czystym sumieniem soniq.

![[Obrazek: 0BHO.jpg]](https://i.ibb.co/90qtFvH/0BHO.jpg)
![[Obrazek: 1BHO.jpg]](https://i.ibb.co/Tq2FjnpC/1BHO.jpg)
![[Obrazek: 2BHO.jpg]](https://i.ibb.co/JwdW0P1v/2BHO.jpg)
![[Obrazek: 3BHO.jpg]](https://i.ibb.co/mCPFj4Sm/3BHO.jpg)
![[Obrazek: 4BHO.jpg]](https://i.ibb.co/xth7Qj5V/4BHO.jpg)