Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bób jakiego nie znacie
29.10.2024, 07:21
DarkSonia
Ale co jadłaś?
Dokładniej proszę.
Bo skoro piszesz że kupiłaś to mogłaś kupić tylko nasiona.
I znowu wychodzisz na ignorantkę bo w artykule jest mowa o zupełnie czym innym a ja mam znów nieodparte wrażenie graniczące wręcz z pewnością, że nawet do połowy tekstu nie dotarłaś.
Co ma miejsce nie pierwszy raz tu, przez co wychodzisz jedynie na osobę, która te posty napierdala maszynowo i całkowicie bez sensu.
I serio przestaje już mnie dziwić to, żevoice.of.voiceless tak cię gania, bo to robisz to jest to ewidentne pisanie nie na temat.
To wszystko co chciałem powiedzieć.
Ale co jadłaś?
Dokładniej proszę.
Bo skoro piszesz że kupiłaś to mogłaś kupić tylko nasiona.
I znowu wychodzisz na ignorantkę bo w artykule jest mowa o zupełnie czym innym a ja mam znów nieodparte wrażenie graniczące wręcz z pewnością, że nawet do połowy tekstu nie dotarłaś.
Co ma miejsce nie pierwszy raz tu, przez co wychodzisz jedynie na osobę, która te posty napierdala maszynowo i całkowicie bez sensu.
I serio przestaje już mnie dziwić to, że
To wszystko co chciałem powiedzieć.
29.10.2024, 10:15
Nie no nasiona od biedy też mogą być tylko trzeba ich bardzo dużo zjeść a gotowanie dodatkowo obniża poziom ciekawego związku xD a ugotować trzeba
29.10.2024, 16:25
Cytat:Tylko pragnę zaznaczyć że chodzi o liscie nie o nasiona. Z nasionami już niestety nie jest tak fajnie.
Boner, ty mnie nie wyprowadzaj z równowagi, ja cię proszę...
Więc się zdecyduj lub precyzuj swoje artykuły.
Ma być konkretnie jak pierdolnięcie ze strzelby😎
29.10.2024, 17:39
No suplementowanie l-dopy nasionami jest jak suplementowanie magnezu piciem wody z kranu xD no trochę się nie opłaca
02.11.2024, 17:32
Jak małe nie były by to ilości to muszę przyznać że micha bobu zawsze podnosi mi humor xDDD także jedźcie bób będziecie wielcy
24.06.2025, 20:35
Jest tak zajebisty, że to oczywiste, że jak sobie opierdolisz takiego to od razu jesteś szczęśliwy 
Lubie bub.
W Chinach to bardzo popularna przekąska - taka ciekawostka.

Lubie bub.
W Chinach to bardzo popularna przekąska - taka ciekawostka.
28.06.2025, 18:36
nie chce tu teoretyzować, ale wczoraj jadłam te nasionka w dość sporej ilości, ogólnie to nic się takiego nie wydarzylo
ale
jak się dziś obudziłam, byłam super wyspana, pełna energii, chciało mi się wszystko, nawet recke napisałam a dawno tak recek nie pisalam, jprd jak ten bób tak działa to będzie to super antidotum na jakieś dziwne zjazdy po RC i nie tylko
zrobie przerwe tak na tydzień, znowu kupie zjem podobną ilość i ciakawa jestem czy efekt się powtórzy ( LOL )
ale
jak się dziś obudziłam, byłam super wyspana, pełna energii, chciało mi się wszystko, nawet recke napisałam a dawno tak recek nie pisalam, jprd jak ten bób tak działa to będzie to super antidotum na jakieś dziwne zjazdy po RC i nie tylko
zrobie przerwe tak na tydzień, znowu kupie zjem podobną ilość i ciakawa jestem czy efekt się powtórzy ( LOL )

![[Obrazek: images-28.jpg]](https://i.ibb.co/mbJn26h/images-28.jpg)