Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uniemożliwienie inwigilacji poszczególnym programom.
20.05.2025, 00:37
Rozwiń proszę swoją myśl Bronisławo, bo ja się inwigilowany nie czuję. Ba! Jestem nawet pewny, że nikt mnie nie inwigiluje.
Może od wielu lat żyję w błędzie.
Może od wielu lat żyję w błędzie.
20.05.2025, 08:43
SzcErze to google tak podejrzane ze nie wiem co sadzic a polskie ciassteczka zakoncza sie chyba przyciskiem vladimira
20.05.2025, 15:14
filat
Mój dziadek, który walczył w Legii Cudzoziemskiej, pod Grunwaldem w bitwie o Dolny Śląsk na Pomorzu mawiał, że jak wejdziesz na https://myactivity.google.com/
I ustawisz aktywność w internecie i aplikacjach na wyłączone to Google w magiczny sposób przestaje Cię śledzić.
Cuda się zdarzają.
Mój dziadek, który walczył w Legii Cudzoziemskiej, pod Grunwaldem w bitwie o Dolny Śląsk na Pomorzu mawiał, że jak wejdziesz na https://myactivity.google.com/
I ustawisz aktywność w internecie i aplikacjach na wyłączone to Google w magiczny sposób przestaje Cię śledzić.
Cuda się zdarzają.
20.05.2025, 15:31
No ja wiem itp tak tylko to pisze ale naprawde jak ktos sie udziela i co bron boze wrzuca zdjecia ns forum i nie uzywa vpn to biada mu pozniej sprzeda forum na psiarni po jakichs lekkich bolach czy nawet nie kurwy bija mocno
20.05.2025, 15:35
Ja tam strzelam z dupy nawet, jak nie biją.
Normalnie na gębę się pruje od razu w radiowozie i podaję link do strony vendora.
W jedzeniu makowca mam już wynik 7:0.
Normalnie na gębę się pruje od razu w radiowozie i podaję link do strony vendora.
W jedzeniu makowca mam już wynik 7:0.
28.06.2025, 22:44
dobra, jak wyłączyć w samym telefonie z androidem NIEwysyłanie danych do siedziby google?
Bo same aplikacje przy tym systemie to pikuś, przecież oni zbierają dane ze wszystkiego, a co najlepsze z wrazliwych danych typu hasła do kont bankowych, a jak kogos to dziwi wystarczy przeczytać umowe użytkowania telefonu przed wcisnięciem OK, podczas pierwszego uruchomienia. Na youtube jest od cholery tego typu pogadanek i jak temu przeciwdziałać? przeczytałam te umowe której nigdy wczesniej nie czytałam i mnie zszokowało, oni maja dostęp do wszysstkiego na tel zdzięcia/kontakty/filmy/esy... @ll
Bo same aplikacje przy tym systemie to pikuś, przecież oni zbierają dane ze wszystkiego, a co najlepsze z wrazliwych danych typu hasła do kont bankowych, a jak kogos to dziwi wystarczy przeczytać umowe użytkowania telefonu przed wcisnięciem OK, podczas pierwszego uruchomienia. Na youtube jest od cholery tego typu pogadanek i jak temu przeciwdziałać? przeczytałam te umowe której nigdy wczesniej nie czytałam i mnie zszokowało, oni maja dostęp do wszysstkiego na tel zdzięcia/kontakty/filmy/esy... @ll