Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
05.07.2025, 14:48
Jak Sonia pisze, że jakość Mateusza to 11/10 to biorę w ciemno. Póżniej zobaczymy 😁
05.07.2025, 15:35
Siemka, zamówienie zrobione. jeśli wszystko bez zmian to towar i dostawa luks torpeda
05.07.2025, 15:47
Kiedyś próg był od 200zl i szło już się dogadać razem z przesyłką czyli ( coś +25zl)=200zl, ale proponuje drapnąć do Vendora i przedstawić swoją propozycję. Top Vendor - można z nim dużo załatwić👍👍👍
Powyżej 300zl przesyłka gratis - wiadomo
Powyżej 300zl przesyłka gratis - wiadomo
08.07.2025, 08:50
Co to jest prog 300zl, patrząc na to, że towar zawsze przyzwoicie klepie to i cenowo wymiata.
09.07.2025, 16:48
Siemka, odebrana paczka, wszystko wypełnione po same brzegi. Jest więcej niż prosiłem, nie ma nawet co pisać że na plus bo to oczywista oczywistość.
Dostałem sampla, którego prosiłem o za to bardzo dziękuję
Co do działania tych łakoci to zapoznam was wkrótce
Wszystko oceniam na maksymalną ocenę 10/10
10.07.2025, 04:48
(09.07.2025, 16:48)Sniffiarz97 napisał(a): Siemka, odebrana paczka, wszystko wypełnione po same brzegi. Jest więcej niż prosiłem, nie ma nawet co pisać że na plus bo to oczywista oczywistość.
Dzięki za fotorelację,wygląda zacnie.
LSD, Ketamina – to pewne. + NEP (nowy batch ?) + Exclusive Coco ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.07.2025, 04:51
To NEP, generalnie moje jedynie uzależnienie xd
Na to wygląda że nowy bath, kryształy wyglądają trochę jak piramidy z aztecu, mają takie kształty xd, ketaminy nigdy nie brałem, nie wiem co się po tym spodziewać, exclusive Coco, to drugie, Coco cherry. Kiedyś wziąłem to exclusive i pora była teraz na wiśnie. Ponoć bardziej "wydajna" patrząc na komentarze
Na to wygląda że nowy bath, kryształy wyglądają trochę jak piramidy z aztecu, mają takie kształty xd, ketaminy nigdy nie brałem, nie wiem co się po tym spodziewać, exclusive Coco, to drugie, Coco cherry. Kiedyś wziąłem to exclusive i pora była teraz na wiśnie. Ponoć bardziej "wydajna" patrząc na komentarze
11.07.2025, 22:12
Interesuje mnie ten czopek, co tam jest i dlaczego akurat w takim opakowaniu XD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność