Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP
27.06.2025, 05:25
Nie za mocno ja podgrzewasz?
Tak czy inaczej, jakkolwiek by alfy pvp nie grzać to chyba czerwona sie nie zrobi...
A działa to w ogóle? Sprawdzales?
Jesli nie to wiadomo że w chuja cie zrobili.
Jak działa to po samym dzialaniu raczej nietrudno wywnioskowac czy to alfa czy jakis inny zwiazek.
Pytanie tylko cxy to pvp, czy jakis inny podobny zwiazek tego typu , i w gre wchodzą tez jakies dziwne zanieczyszczenia, ludzie na ulicy naprawde pojebane gówna pchają w ten temat.
Pokaz zdjęcie towaru normalnie i tego jaka jest "czerwona".
Tak czy inaczej, jakkolwiek by alfy pvp nie grzać to chyba czerwona sie nie zrobi...
A działa to w ogóle? Sprawdzales?
Jesli nie to wiadomo że w chuja cie zrobili.
Jak działa to po samym dzialaniu raczej nietrudno wywnioskowac czy to alfa czy jakis inny zwiazek.
Pytanie tylko cxy to pvp, czy jakis inny podobny zwiazek tego typu , i w gre wchodzą tez jakies dziwne zanieczyszczenia, ludzie na ulicy naprawde pojebane gówna pchają w ten temat.
Pokaz zdjęcie towaru normalnie i tego jaka jest "czerwona".
07.07.2025, 19:27
nie śpie 40 gpdzin nie jem 3 dni kurwica level obserwuja z sufitu swiatlo zbyt mocne cisza zbyt glosna zamykam oczy widze oczy a otwieram i slysze cień
07.07.2025, 19:32
Bardzo możliwe, że te schizy są spowodowane tym, że nie posiadasz roweru i spożywasz mleko uht.
07.07.2025, 19:59
jak nerka zaczęła boleć po dwóch dniach to się napiłem wody ale do czasu dnia kolejnego zniknęło 0.5l
czyli 3 dni na pół litrze
Kiedyś się organy za te katowanie odszczekną
czyli 3 dni na pół litrze
Kiedyś się organy za te katowanie odszczekną
07.07.2025, 20:46
E szczerze pany, jeszcze nigdy nie próbowałem alfy pvp , nie mam pojęcia jakie są wrażenia, jak działa. Serio
Co ty na to horsi? Coo
Co ty na to horsi? Coo
Nikt nie chciał wyslac sampla do zamowienia a 5tki brać nie chciałem, i jakoś tak wyszło że nigdy nie spróbowałem flakka apvp.
Nigdy nie vapowalem ani nie walilem alfy, jakoś się nie złożyło . 3cmc zjadłem 10g i nigdy wiecej cmc. Nie mam żadnego pojęcia o RC, co ty na to horsi? Coo
Nigdy nie vapowalem ani nie walilem alfy, jakoś się nie złożyło . 3cmc zjadłem 10g i nigdy wiecej cmc. Nie mam żadnego pojęcia o RC, co ty na to horsi? Coo

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)

![[Obrazek: 20250624-131115.jpg]](https://i.ibb.co/j9TY6MmJ/20250624-131115.jpg)
rozjasnij mi.. Tylko Nie wiem co hm