Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ayahuasca - Wątek ogólny
15.04.2022, 11:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2022, 11:26 przez voice.of.voiceless.)
z aya nie, ale z changa miałem stycznosc
ostra jazda, jakbys kanna przedawkowal momentami, tylko ze odciac sie nie mozna
ostra jazda, jakbys kanna przedawkowal momentami, tylko ze odciac sie nie mozna
15.04.2022, 20:44
Ja próbowałem samego DMT i szczerze to nie jest substancja dla mnie. To jest kompletny kosmos utrata poczucia miejsca i czasu. Ciężko w ogóle takie doświadczenie klasyfikować jakoś coś przyjemnego lub nie.
Sądzę, że raz sprobowac z ogarniętymi ludźmi i w komfortowych warunkach nie zaszkodzi. Natomiast ja osobiście bym juz 2 raz tego nie wziął.
Sądzę, że raz sprobowac z ogarniętymi ludźmi i w komfortowych warunkach nie zaszkodzi. Natomiast ja osobiście bym juz 2 raz tego nie wziął.
16.04.2022, 00:28
(15.04.2022, 20:44)hulerkfow23 napisał(a): Ja próbowałem samego DMT i szczerze to nie jest substancja dla mnie. To jest kompletny kosmos utrata poczucia miejsca i czasu. Ciężko w ogóle takie doświadczenie klasyfikować jakoś coś przyjemnego lub nie.
Dzięki za info
16.04.2022, 01:13
mnie kolega na to namawia i nie wiem co zrobić
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
16.04.2022, 10:16
(16.04.2022, 01:13)dimiliki napisał(a): mnie kolega na to namawia i nie wiem co zrobić
Jak masz ogarnięta banie i będą tam osoby, którym ufasz oraz chcesz spróbować no to raczej nie widzę przeszkód.
Jeśli chcesz milo spędzić czas, pośmiać się czy poimprezować to nie z tym. To jest raczej dla ludzi, którzy chcą doświadczyć czegos odmiennego, zobaczyć jak to jest czy tam w niektórych przypadkach zahaczyć o sferę duchowa.
16.04.2022, 10:48
właśnie zastanawiam się czy nie bede miał kupy w gaciach
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
19.04.2022, 07:05
Gdzieś na necie widziałem gotowy wywar do kupienia .
A co do przyjmowania to najlepiej zrobić to tak jak na ceremoniach.
Mieć kogoś ogarniętego z dużym doświadczeniem i ten klimat
A co do przyjmowania to najlepiej zrobić to tak jak na ceremoniach.
Mieć kogoś ogarniętego z dużym doświadczeniem i ten klimat