Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - per rectum
08.07.2025, 22:43
Zawsze byłem ciekawy ketonów per rectum. Jak widać można i to czasem nie specjalnie tylko przypadkiem XD
Rozpuszczasz kryształ w wodzie nabijasz do strzykawki.
Robisz pozycje na świece i wlewasz w odbyt wlew z kryształu.
Dla bardziej harkorowych wkładasz kryształ w dupala i zaciskasz poślady.
Wersja midium
Wkładasz kryształa w nos i zaciskasz paluchami nochala na kilkanaście minut aż się kryształ rozpuści.
Teraz te kryształy słabo smyraja po od bycie kiedyś wyzeraly że z dupy ropa leciała.
O fecie i krysztale w żyłę nie będę się rozpisywał bo nie używam. 🙃
Robisz pozycje na świece i wlewasz w odbyt wlew z kryształu.
Dla bardziej harkorowych wkładasz kryształ w dupala i zaciskasz poślady.
Wersja midium
Wkładasz kryształa w nos i zaciskasz paluchami nochala na kilkanaście minut aż się kryształ rozpuści.
Teraz te kryształy słabo smyraja po od bycie kiedyś wyzeraly że z dupy ropa leciała.
O fecie i krysztale w żyłę nie będę się rozpisywał bo nie używam. 🙃
20.09.2025, 00:00
(16.09.2025, 17:51)Szatan69 napisał(a): Teraz te kryształy słabo smyraja po od bycie kiedyś wyzeraly że z dupy ropa leciała.
Hahahahah o kurwa

Nikt Ci nie powiedział, że tych z początkiem "C" zamiast "M" nie należy sypać do dupska ani pod napleta?

Chłopie, pędź do proktologa, bo na 90% masz jakieś niedoleczone hemoroidy i poprzepalaną dupę
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
09.02.2026, 23:57
To jest moja preferowana droga podania i chciałbym dodać "swoje" 3 grosze czyli przetłumaczę i streszczę dosyć obszerny post z Reddita.
Pierwotnie jest on o opioidach jednak nie robi to żadnej różnicy.
Najefektywniej możemy wykorzystać towar celując nie w ścianki doodbytnicy a w kanał analny, czyli ~4cm między odbytem a odbytnicą.
Bierzemy sterylną strzykawkę, ładujemy towar, i powolutku wstrzykujemy (ja robię przerwy co minutę). Przy poprawnym podaniu nie musimy leżeć na boku, ja wyciągam strzykawkę (wyuczyłem się to robić tak że nic nie leci) i mogę przez 5 minut przygotować to o czym zapomniałem
Jeżeli strzelamy w ścianki to wejście jest dłuższe (zazwyczaj jak najkrótszy czas oral dla danej susbstancji), ale też wejście i profil działania jest inny.
Jak spróbujecie i traficie poprawnie to zrozumiecie o czym mówię
Najlepsze są do tego strzykawki 1 ml aczkolwiek w zależności od towaru możliwe że trzeba to rozdzielić na parę strzałów żeby nie poparzyć sobię dupska (szczególnie tak jest z 3-CMC). Polecam wziąść sobie coś typu kieliszek i odmierzyć przegotowaną wodę - nie cały 1ml, trzeba pamiętać że towar też dodaje objętości.
Z tego co gdzieś wyczytałem przy stymulantach nie powinno używać się ciepłej/gorącej wody - nie mam pojęcia czemu, mam nadzieje że ktoś rozjaśni ocb.
Strzykawke po użyciu zutylizować.
Nie jest to droga pozbawiona wad, jak wspomninałem można poparzyć sobię dupsko, czego konsekwencją mogą np. być grudki robiące się w odbytnicy i inne nieprzyjemne skutki. Jest też troche więcej jebania się z przygotowaniem ale warto.
Jak ktoś twierdzi że to pedalskie to może jakieś kompleksy, ja swojego ciała się nie boje i mam wszystko co najlepsze z oralu i sniffa, bez czekania długo na start
Pierwotnie jest on o opioidach jednak nie robi to żadnej różnicy.
Najefektywniej możemy wykorzystać towar celując nie w ścianki doodbytnicy a w kanał analny, czyli ~4cm między odbytem a odbytnicą.
Bierzemy sterylną strzykawkę, ładujemy towar, i powolutku wstrzykujemy (ja robię przerwy co minutę). Przy poprawnym podaniu nie musimy leżeć na boku, ja wyciągam strzykawkę (wyuczyłem się to robić tak że nic nie leci) i mogę przez 5 minut przygotować to o czym zapomniałem
Jeżeli strzelamy w ścianki to wejście jest dłuższe (zazwyczaj jak najkrótszy czas oral dla danej susbstancji), ale też wejście i profil działania jest inny.
Jak spróbujecie i traficie poprawnie to zrozumiecie o czym mówię

Najlepsze są do tego strzykawki 1 ml aczkolwiek w zależności od towaru możliwe że trzeba to rozdzielić na parę strzałów żeby nie poparzyć sobię dupska (szczególnie tak jest z 3-CMC). Polecam wziąść sobie coś typu kieliszek i odmierzyć przegotowaną wodę - nie cały 1ml, trzeba pamiętać że towar też dodaje objętości.
Z tego co gdzieś wyczytałem przy stymulantach nie powinno używać się ciepłej/gorącej wody - nie mam pojęcia czemu, mam nadzieje że ktoś rozjaśni ocb.
Strzykawke po użyciu zutylizować.
Nie jest to droga pozbawiona wad, jak wspomninałem można poparzyć sobię dupsko, czego konsekwencją mogą np. być grudki robiące się w odbytnicy i inne nieprzyjemne skutki. Jest też troche więcej jebania się z przygotowaniem ale warto.
Jak ktoś twierdzi że to pedalskie to może jakieś kompleksy, ja swojego ciała się nie boje i mam wszystko co najlepsze z oralu i sniffa, bez czekania długo na start
10.02.2026, 10:18
Matko jedyna chyba bym już nigdy spokojnie się nie wysrał z myślą że ładowałem towar w dupsko
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
10.02.2026, 13:46
@"Fidel" ja bym to porównał do przyjmowania czopka, nic takiego.
Spróbowałem to może ze dwa razy i rzeczywiście fajnie faza wchodzi, ale potem mam ciągle uczucie jakby coś ze mnie wypływało, stąd nie praktykuję.
Spróbowałem to może ze dwa razy i rzeczywiście fajnie faza wchodzi, ale potem mam ciągle uczucie jakby coś ze mnie wypływało, stąd nie praktykuję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.02.2026, 20:41
Tak, jakby się chciało srać sraczką, w chuj niefajne uczucie xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność