Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
22.01.2025, 17:02
@"M7G9O"
Jeśli czytałeś wcześniej, to mam podobne przemyślenia co do „gniecenia, kruszenia, ucierania”.
Niby błaha sprawa, ale nie zawsze są warunku i moździerz pod ręką do tej całej procedury.
Brałem kilka razy wiśnie i za każdym razem chwaliłem.
Odnośnie do zapachu wiśni to masz rację – „bardzo apetyczny”.
Spływ? Nie jest już taki przyjemny, gorzki jak cholera.
@"M7G9O"
Jak, czym Cię uśpili? Chloroformem i GBL dodali!
.
Jest na "trójce" ,
do SIN nie wrzucałem do analizy, ale na 99% to w mojej opinii 3-CMC + ten ekstrakt wiśni + może mąka świętojańska.
Jeśli czytałeś wcześniej, to mam podobne przemyślenia co do „gniecenia, kruszenia, ucierania”.

Niby błaha sprawa, ale nie zawsze są warunku i moździerz pod ręką do tej całej procedury.
Brałem kilka razy wiśnie i za każdym razem chwaliłem.
Odnośnie do zapachu wiśni to masz rację – „bardzo apetyczny”.
Spływ? Nie jest już taki przyjemny, gorzki jak cholera.
@"M7G9O"
Jak, czym Cię uśpili? Chloroformem i GBL dodali!
.Jest na "trójce" ,
do SIN nie wrzucałem do analizy, ale na 99% to w mojej opinii 3-CMC + ten ekstrakt wiśni + może mąka świętojańska.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.07.2025, 22:53
Ja miałem w listopadzie z 20 gieta tego tematu i było puszyste i lekkie jak chmurka. Dawało radę, nie powiem. No, ale dalej to dość lajtowy stuff
24.07.2025, 11:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2025, 11:49 przez Rweqerew333.)
z „Kronik Słodko-Gorzko-Cudownych” spisanych przez Rweqerew333
(znalezionych pod siodełkiem roweru zaparkowanego w cieniu czereśni)
To nie była zwykła wiśnia — nie z marketu, nie z kompotu i nie z bajki.
To była Wiśnia Escobar , bez której bratChochlik powoli gasł niczym znicz na deszczu, w smutku.
Nie jadł, nie spał, tylko szeptał przez sen: „wiśnia... ta prawdziwa — czysta, biała, soczysta — "przyniesiona w kieszeni psotnika.
Brat dostał tylko jedną... i w tej jednej chwili wrócił mu kolor.
Skryba Rowerus, który również został nią poczęstowany, powiada tak:
I teraz każdy, kto jej kosztuje, mówi:
„To nie była wiśnia. To był moment, który pamięta całe ciało.”
Dla potomnych — spisał Rowerus, tego dnia, gdy wszystko pachniało czerwienią i cudem.
(znalezionych pod siodełkiem roweru zaparkowanego w cieniu czereśni)
To nie była zwykła wiśnia — nie z marketu, nie z kompotu i nie z bajki.
To była Wiśnia Escobar , bez której brat
Nie jadł, nie spał, tylko szeptał przez sen: „wiśnia... ta prawdziwa — czysta, biała, soczysta — "przyniesiona w kieszeni psotnika.
Brat dostał tylko jedną... i w tej jednej chwili wrócił mu kolor.
Skryba Rowerus, który również został nią poczęstowany, powiada tak:
Cytat:„Zjadłem tylko jedną wiśnię, a w sercu rozkwitła mi cała czereśniowa aleja. Nie wiem, skąd ona była, ale po niej wszystko we mnie było słodsze, prawdziwsze, spokojniejsze.”
I teraz każdy, kto jej kosztuje, mówi:
„To nie była wiśnia. To był moment, który pamięta całe ciało.”
Dla potomnych — spisał Rowerus, tego dnia, gdy wszystko pachniało czerwienią i cudem.
04.08.2025, 17:43
UWAGA SZCZERA RECENZJA, ZA PĘKNIĘCIA W DUPSKACH NIE ODPOWIADAM.
Ja to zawsze byłem wyznawca wisni. Ale tutaj sobie spróbowałem aktualnego sortu i wiecie co.
Lipa.
Ani ten zapach wisni nie przypomina, prędzej jakiś tani aromat do ciasta. Mam wrażenie że mnie podkładu dawniej było w tych wiśniach. Zapycha nos niemiłosiernie. Działanie średnie, ale w nocy waliłem też jakiś inny kryształ bliżej nie określonego pochodzenia i nie wiem czy mógł mieć wpływ na ostateczne odczucia.
Ja się nie będę pierdolił i daję:
3/10
Aha i krótko trzyma, 40 minut maxior.
PS pamiętajcie że ja ogólnie do dzisiejszej nocki nie ćpałem 9 miesięcy nic, nawet papieroska.
Ja to zawsze byłem wyznawca wisni. Ale tutaj sobie spróbowałem aktualnego sortu i wiecie co.
Lipa.
Ani ten zapach wisni nie przypomina, prędzej jakiś tani aromat do ciasta. Mam wrażenie że mnie podkładu dawniej było w tych wiśniach. Zapycha nos niemiłosiernie. Działanie średnie, ale w nocy waliłem też jakiś inny kryształ bliżej nie określonego pochodzenia i nie wiem czy mógł mieć wpływ na ostateczne odczucia.
Ja się nie będę pierdolił i daję:
3/10
Aha i krótko trzyma, 40 minut maxior.
PS pamiętajcie że ja ogólnie do dzisiejszej nocki nie ćpałem 9 miesięcy nic, nawet papieroska.
06.08.2025, 22:58
w nocy waliłeś inny kryształ i nie wiesz czy to mogło mieć wpływ na działanie cherry?
no kurwa przecież cherry to imprezowa dość lajtowa sól więc jak wcześniej wjebałeś jakiegoś 4 cmc czy 3 cmc to nic dziwnego że cherry nie pokazało pełni działania
no kurwa przecież cherry to imprezowa dość lajtowa sól więc jak wcześniej wjebałeś jakiegoś 4 cmc czy 3 cmc to nic dziwnego że cherry nie pokazało pełni działania