Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
09.07.2025, 18:42
Dobre samopoczucie wzrost energii
Mocno podwyższona empatia i towarzyskość euforia rozpływająca się na całe ciało. Jedna z moich topowych czwórek
Mocno podwyższona empatia i towarzyskość euforia rozpływająca się na całe ciało. Jedna z moich topowych czwórek
18.08.2025, 17:12
krecelokalem chyba jeszcze nikt nie dostał 4CMC ludzie wrzucali zdjęcia 4MMC i jest prima sort
Tolerka u mnie mala jestem bardziej amfetaminiwcem(nie ma nic lepszego jak taka rasowa krajoweczka)
Dzialanie czyste czworeczkowe nie spiduje przyjemnie sie siedzi rozmawia nie muli ze odechciewa sie wszystkiego lecz do dzialania sie nie nadaje dziala tak jak czworeczka w tych czasach powinna działać
Przy pierwszym sniffie tak mniejszym ok 150mg bylo cUc takoe fajne orzeźwienie
Ogolnie smialo moge polecic jak na te czasy czworeczka godna polecenia
Ps na dniach skrobne cos o nepie
Jak dla mnie nie ma czegos takiego jak tolerkrka tzn moze kest ale nie jest to to co wiekszosc osob rozumie kiedys po czworkach oczy cale czarne usta pogryzione a zjedzone tyle co nic
Po prostu kiedys cmc robily taka robote ze ojejeju dla nawet doswiadczonych a poczatkujacy to byli w niebie
Dzialanie czyste czworeczkowe nie spiduje przyjemnie sie siedzi rozmawia nie muli ze odechciewa sie wszystkiego lecz do dzialania sie nie nadaje dziala tak jak czworeczka w tych czasach powinna działać
Przy pierwszym sniffie tak mniejszym ok 150mg bylo cUc takoe fajne orzeźwienie
Ogolnie smialo moge polecic jak na te czasy czworeczka godna polecenia
Ps na dniach skrobne cos o nepie
Jak dla mnie nie ma czegos takiego jak tolerkrka tzn moze kest ale nie jest to to co wiekszosc osob rozumie kiedys po czworkach oczy cale czarne usta pogryzione a zjedzone tyle co nic
Po prostu kiedys cmc robily taka robote ze ojejeju dla nawet doswiadczonych a poczatkujacy to byli w niebie

![[Obrazek: IMG-20251003-204023679-AE.jpg]](https://i.ibb.co/B2HTWYG5/IMG-20251003-204023679-AE.jpg)