Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
08.07.2025, 20:46
Tylko błagam, nie piszcie że jest zajebista trojeczka. Planuje dłuższą przerwę ale mam słabą silną wolę. A jeszcze jak ktoś wstawi fotkę ......
09.07.2025, 07:14
(08.07.2025, 19:40)Dziczek napisał(a): JureKiler przyznam szczerze że nie jestem skłonny do wstawiania fotoCo powoduje, że nie jesteś „skłonny wrzucić fotę” ?
Ale na pewno opiszę szczegółowo co i jak
Obawa przed bezpieczeństwem? Nie wiesz jak usuwać dane ze zdjęcia ?
Masz tu stronę :
https://www.verexif.com/en/
Wybierz plik (Twoja fota np. z dysku) -> Remove exit.
Odczekujesz chwilę i wyskakuje Ci plik ze zdjęciem „no exif” w „katalogu pobrane” na dysku.
Tak „oczyszczoną fotę” wrzucasz tutaj bezpiecznie.
"Strach ma wielkie oczy".
Czekamy na fotę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.07.2025, 10:26
Kiedy masz zdjęcie bez metadanych, to albo klikasz bezpośrednio na forum "dodaj zdjęcie", w karcie która Ci się otworzy dodajesz na ibb na określony czas.
Albo najpierw wrzucasz na ibb, kopiujesz link, w polu wrzucania posta klikasz ikonkę obrazka, obok ikonki koperty, wklejasz link w "URL" i klikasz "wstaw".
Pierwsza opcja jest łatwiejsza.
Albo najpierw wrzucasz na ibb, kopiujesz link, w polu wrzucania posta klikasz ikonkę obrazka, obok ikonki koperty, wklejasz link w "URL" i klikasz "wstaw".
Pierwsza opcja jest łatwiejsza.
Dziczek
Jak masz już fotę na dysku i chcesz ja wrzucić w recenzję, to wybierasz, to, co jest pod oknem odpowiedzi, czyli „dodaj zdjęcie”,
przekieruje Cię na własny dysk wybierasz np. pobrane, i to zdjęcie opisane jak „foto_no_exif”, dalej klikasz dwukrotnie w to zdjęcie,
zaczyna się pobieranie i po kilku chwilach jest dodane ne do np. recenzji.
Jak coś, to pytajcie mnie na PW, żeby Pablo nas, stąd nie pogonił.
PS – we wcześniejszym poście jest poprawnie „no exif”
.
Jak masz już fotę na dysku i chcesz ja wrzucić w recenzję, to wybierasz, to, co jest pod oknem odpowiedzi, czyli „dodaj zdjęcie”,
przekieruje Cię na własny dysk wybierasz np. pobrane, i to zdjęcie opisane jak „foto_no_exif”, dalej klikasz dwukrotnie w to zdjęcie,
zaczyna się pobieranie i po kilku chwilach jest dodane ne do np. recenzji.
Jak coś, to pytajcie mnie na PW, żeby Pablo nas, stąd nie pogonił.

PS – we wcześniejszym poście jest poprawnie „no exif”
.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.07.2025, 23:57
Siemka.
Moim zdaniem niczym się nie rozni od poprzednich sortow, klepie mocno jak zawsze, aromat i smak chemiczny brac i kupowac
Wiem ze nie moge sie nachwalic vendora ale naprawde polecam goscia, wszystko na tip top od kontaktu, poprzez pakowanie do jakosci i wywiazania sie z deklaracji, mocne propsy dla Ciebie
Moim zdaniem niczym się nie rozni od poprzednich sortow, klepie mocno jak zawsze, aromat i smak chemiczny brac i kupowac

Wiem ze nie moge sie nachwalic vendora ale naprawde polecam goscia, wszystko na tip top od kontaktu, poprzez pakowanie do jakosci i wywiazania sie z deklaracji, mocne propsy dla Ciebie
15.07.2025, 12:56
Rewelacyjna cena oraz rewelacyjny towar w taki oto sposób przerobiłem ostatnio 10g cmc w kilka dni po kilku miesięcznej przerwie. Towar ostro wypierdala z kapci ten sort bardzo mi odpowiada jest to jeden z czystszych sortów jakie jadłem. Śmieszki heheszki nie miały końca po kilku dniowej libacji parcie na wrzuty duże mimo długiego działania sortu