Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON
14.07.2025, 09:53
Najlepsze 2mmc na rynku korzystam i jestem zadodolona tak jak pisałam w recenzji na wagę złota zamawiajcie bo warto wydać parę złoty i cieszyć się dobrym libido i wspaniałą mocą
14.07.2025, 11:50
(30.06.2025, 09:43)terminatora napisał(a): Bardzo ciekawy produkt 2cmc, zamawiam 3 raz![]()
do tej pory było bardzo dobrze, nawet lepsze niz mmc, nie ma tego smutnego stanu tu jest fajnie i wesoło
GR8 ChemS Ma bardzo dobrą jakość, chyba najlepszą ze wszystkich, ! po jego 2 cmc mam libido bardzo mocne, widzę lepiej kolory, mam drobny problem ze wzrokiem, obraz skaczeod eufori - speed prawilny - czuć w nogach i na klatce moc.
pozatym, fajnie się kruszy miło pachnie, i nie wypala tak jak 3cmc nosa
Oral- bardzo fajne długie działanie prawie 50 minut, czuję się uniesienie wchodzi równo całość nie trzeba dociągać sniffem, miękkie nogi pod koniec lekkie zejście, dobry narkotyk dla młodszych i pań. całość oceniam na 5.
Whaaaaat?
Be objective and honest.
15.07.2025, 13:29
czemu what ? XD dobra opinia ja też próbowałam jestem podobnego zdania towar mocny fajna euforia i nie ma tego zjazdu morderczego, oceniłam go podobnie a co tam u ciebie ?
Polecam sklep
Polecam sklep
15.07.2025, 15:10
yyy
1. towar mocny?
no działa
... ale jak ktoś trzepał wcześniej 3CMC/3MMC/4MMC to dawkowanie 2MMC rozwali każdego ... bo to tragedia poniżej 200mg nie czuć prawie że nic!
2. faza 50min? przy tych 200mg to jak COŚ czułam to zamknęło się w 10min ... dop dawka w okolicach 400mg pozwala poczuć coś powyżej 30min.
3. smutny stan na MMC? chodziło pewnie o 4MMC ( kiedy to euforyk jest => lol )
jedyne z czym się zgodze to z :
"pozatym, fajnie się kruszy miło pachnie, i nie wypala tak jak 3cmc nosa"
zgadzam się w 100% jest spoko w tej kwestii
............. ale żeby nie było, polecam - bo działa jak działa, ale działa, delikatnie, nienachalnie, bezzjazdowo. Tylko to piepszone dawkowanie.
Jeśli cena przełoży się na ilość, to można to jako zamiennik 3CMC/3MMC potraktować działa bardzo podobnie...
1. towar mocny?
no działa ... ale jak ktoś trzepał wcześniej 3CMC/3MMC/4MMC to dawkowanie 2MMC rozwali każdego ... bo to tragedia poniżej 200mg nie czuć prawie że nic!
2. faza 50min? przy tych 200mg to jak COŚ czułam to zamknęło się w 10min ... dop dawka w okolicach 400mg pozwala poczuć coś powyżej 30min.
3. smutny stan na MMC? chodziło pewnie o 4MMC ( kiedy to euforyk jest => lol )
jedyne z czym się zgodze to z :
"pozatym, fajnie się kruszy miło pachnie, i nie wypala tak jak 3cmc nosa"
zgadzam się w 100% jest spoko w tej kwestii
............. ale żeby nie było, polecam - bo działa jak działa, ale działa, delikatnie, nienachalnie, bezzjazdowo. Tylko to piepszone dawkowanie.
Jeśli cena przełoży się na ilość, to można to jako zamiennik 3CMC/3MMC potraktować działa bardzo podobnie...
16.07.2025, 09:32
Potwierdzam 2mmc to jak 3mmc ale trzeba raz więcej przywalić i tylko taka różnicy. Świetny odczynnik. Nie nastawiałem się zbytnio na nie wiadomo co ale miło się zaskoczyłem. Super euforia, lekko speed, libido mocno w górę..świetny odczynnik.
(15.07.2025, 13:29)AniaCz napisał(a): czemu what ? XD dobra opinia ja też próbowałam jestem podobnego zdania towar mocny fajna euforia i nie ma tego zjazdu morderczego, oceniłam go podobnie a co tam u ciebie ?
Polecam sklep
Może dla tego te „what” bo czytam że zrozumieniem i widzę że koleś pisze 2x 2cmc zamias MMC i nie wiem czy pisze w końcu o cmc czy MMC
A ty Aniu śmierdzisz mi chłopem i piszesz żebrając o plusy żeby odebrać nagrodę XDD nazywając mnie bratem i wysyłając buziaczki idź do pracy😆
Be objective and honest.
19.07.2025, 12:47
Kolejna paczka do mnie dotarła 2mmc na pokład i zaczynamy zabawę
na początek 150 mg nosem, po nim patrzę na worki sprawdzam zawartość zapach okej, konsystencja łatwo się kruszy wyglląda bardzo ładnie widać że profesjonalny towar nie jakieś podróby, sypę drugą kreskę po krtórej czuję mocny speed z domieszką euforii cieszę się że jestem wstanie wyjść na dwór idę na bloki posiedzieć i tam korzystam z reszty wora
podsumowywując jestem na tak jeżeli chodzi o kolejne zamówienie tego odczynnika
polecam go również każdej kobiecie, mężczyźni też będą zadowoleni
Libido wysoko w górę euforia dopisuje i speed oceniam odczynnik na całe 5
GR8 ChemS
polecam ten sklep bo paczki szybko dochodzą zawsze dostaję górkę i jestem bezpieczna
:* dzięki pozdrawiam
na początek 150 mg nosem, po nim patrzę na worki sprawdzam zawartość zapach okej, konsystencja łatwo się kruszy wyglląda bardzo ładnie widać że profesjonalny towar nie jakieś podróby, sypę drugą kreskę po krtórej czuję mocny speed z domieszką euforii cieszę się że jestem wstanie wyjść na dwór idę na bloki posiedzieć i tam korzystam z reszty wora
podsumowywując jestem na tak jeżeli chodzi o kolejne zamówienie tego odczynnika
polecam go również każdej kobiecie, mężczyźni też będą zadowoleniLibido wysoko w górę euforia dopisuje i speed oceniam odczynnik na całe 5
GR8 ChemS
polecam ten sklep bo paczki szybko dochodzą zawsze dostaję górkę i jestem bezpieczna
:* dzięki pozdrawiam
15.08.2025, 13:09
Lubię euforię i speeda, oraz wyjść do ludzi czasem coś innego spróbować tak jak i tym razem skłoniło mnie też to że to że chciałam pokazać ziomkowi coś innego i jest bardzo zadowolony sam składa zamówienie na to
więc opłaca się ty też zamów sobie nie zawiedziesz się. Powiem więcej przy następnym zamówieniu także wrzucam to cudo do koszyka aby rozkoszować się jego mocą.
Próbował ktoś jeszcze?
więc opłaca się ty też zamów sobie nie zawiedziesz się. Powiem więcej przy następnym zamówieniu także wrzucam to cudo do koszyka aby rozkoszować się jego mocą. Próbował ktoś jeszcze?