Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
23.07.2025, 15:47
Metyloamina, która chłonie wilgoć tworzy mętny nalot na kryształkach.
W ostatnich sortach niektórych v nawet wtedy kiedy tego nalotu nie ma, to zapach jest.
Ale to wciąż nie jest żaden chlorowy ani klefowy zapach, tylko zapach niewypłukanego do końca rozpuszczalnika.
W ostatnich sortach niektórych v nawet wtedy kiedy tego nalotu nie ma, to zapach jest.
Ale to wciąż nie jest żaden chlorowy ani klefowy zapach, tylko zapach niewypłukanego do końca rozpuszczalnika.
24.07.2025, 14:41
obojętnie czego niech ten zapach będzie, chlory walą haha
zwł. po przyEbaniu w nochala...
jakim cudem mef dla przykładu "też wali" ale ten zapach jest nawet spoko, a chlorów właśnie bardzo - NIEspoko ... a spływ, to tragedia.
zwł. po przyEbaniu w nochala...jakim cudem mef dla przykładu "też wali" ale ten zapach jest nawet spoko, a chlorów właśnie bardzo - NIEspoko ... a spływ, to tragedia.
27.07.2025, 16:47
Mi tam domestosem nigdy nic nie jebało... Jedynie raz jakimś ciężkim rozpuchem. Ogólnie zapach metaklefa mi bardziej siedzi niż obleśny zapach klefedronu.
06.08.2025, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2025, 20:16 przez Konrad Curze.)
Czy ktoś poleciłby jakieś sprawdzone mixy z 3-CMC (tak żeby wzmocnić stymulację a przy okazji nie wykitować)? Do tego, czy sniff jest optymalną drogą podania, czy lepiej oralnie (ajk w przypadku 4-CMC lub MDMA)? Do tego czy jakoś sensownie łączyłby się z mefedronem lub buszkiem?
Też tak robiłem. Trochę już odpuściłem sobie wertowanie Hyperreala, gdy porównując opinie na temat siły doznać substancji, tudzież jej samego profilu były sprzeczne ze sobą i właściwie nie dało się oddzielić ziaren od plew. Jako, że ostatnio na warsztacie nie było nic nowego / wartego dodatkowego researchu to część mojej wiedzy przerdzewiała, ale powoli sobie odświeżam informacje i zastanawiam się co by tu spróbować od naszych vendorów (którym o wiele bardziej ufam co do tego, że deklarowana sprzedawan substancją jest nią w rzeczywistości a nie tylko na papierze, bo na TG i innych takich to różnie bywa).
Tak z ciekawości, czy masz jakiś wykształcenie / doświadczenie w rzeczach około chemicznych (bazując na tym i wieeeeelu innych postach na forum), czy jesteś samoukiem-badaczem?
(18.01.2025, 05:00)wwojtuss napisał(a): ja swego czasu mialem taki rytutal, ze jak walilem jakiekolwiek stimy, to czytalem o tych konkretnych substancjach na forum/wikipedii/hyperrealu itk xD
Też tak robiłem. Trochę już odpuściłem sobie wertowanie Hyperreala, gdy porównując opinie na temat siły doznać substancji, tudzież jej samego profilu były sprzeczne ze sobą i właściwie nie dało się oddzielić ziaren od plew. Jako, że ostatnio na warsztacie nie było nic nowego / wartego dodatkowego researchu to część mojej wiedzy przerdzewiała, ale powoli sobie odświeżam informacje i zastanawiam się co by tu spróbować od naszych vendorów (którym o wiele bardziej ufam co do tego, że deklarowana sprzedawan substancją jest nią w rzeczywistości a nie tylko na papierze, bo na TG i innych takich to różnie bywa).
(19.07.2025, 18:49)horsii napisał(a): Nie wiem jakie wy tam nuty zapachowe macie w tych cmc roznychale generalnie to ten "klefowy" zapach to nie jest o tyle smrod samej substancji, w sensie cmcka, tylko pozostalosci metyloaminy z syntezy ktora bardzo chlonie wilgoc z otoczenia i w formie chlorowodorku, w kontakcie z wilgocia zaczyna jebac. ew to tez poniekad smrod zwiazany z efektem degradacji czasteczki, jakies tam kuwra produkty dimeryzacji czyli tez skutek wystawienia na wysokie temperatury, wode
Tak z ciekawości, czy masz jakiś wykształcenie / doświadczenie w rzeczach około chemicznych (bazując na tym i wieeeeelu innych postach na forum), czy jesteś samoukiem-badaczem?
06.08.2025, 20:22
Ja miksowałem ze Skittles od High-LifeMarket i fajnie to chodziło 
Jakieś jedno zimne piwko też może być ewentualnie - powoli sączone (ale bez tego też się obejdzie).

Jakieś jedno zimne piwko też może być ewentualnie - powoli sączone (ale bez tego też się obejdzie).