Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
105gram chciałem zrobić poprawkę ale nie mogę już edytować, nos dzień później ledwo oddychałem już na wieczór trochę odbetonowalem 😂
Ten sort jest aktywny jest mocny ale totalnie nie z mojej bajki gdzie poprzedni był idealny to ten jest nie dla mnie.
wwojtuss spróbuj nowy sort później się udzielaj
Ten sort jest aktywny jest mocny ale totalnie nie z mojej bajki gdzie poprzedni był idealny to ten jest nie dla mnie.
wwojtuss spróbuj nowy sort później się udzielaj
Be objective and honest.
(19.07.2025, 15:01)105gram napisał(a): Czyli jednak miałem rację że obecny sort jest do dupy (u mnie wszystko poszło do kibla. Ostatni raz z tego sklepu zamawiałem 4mmc. Całe szczęście że na forum jest inny partnerski sklep, który ma mega dobre 4mmc.
Bardzo podejrzane są z pozytywne opinie, które tu widać bo świadczy to o tym, że opinie są kupione lub ewentualnie ludzie dostają inne sorty.
Jedyne co się z Tobą nie zgodzę to że ma zaletę że nos ropierdala opanowanie bo u mnie pieczenie i ból nosa trwał jeszcze długo po aplikacji, jak również nos został „zabetonowany”
mordeczko nie mierz innych swoją miarą bo to że tobie sort nie podszedł nie oznacza od razu że komuś innemu nie podejdzie. i wcale to nie znaczy że opinie są kupione czy ktoś dostał inny sort bo każdy organizm jest inny i na każdego może dzialać nieco inaczej. DarkSonia czekamy na twoją opinie
19.07.2025, 21:49
(19.07.2025, 15:01)105gram napisał(a): Czyli jednak miałem rację że obecny sort jest do dupy (u mnie wszystko poszło do kibla. Ostatni raz z tego sklepu zamawiałem 4mmc. Całe szczęście że na forum jest inny partnerski sklep, który ma mega dobre 4mmc.
Bardzo podejrzane są z pozytywne opinie, które tu widać bo świadczy to o tym, że opinie są kupione lub ewentualnie ludzie dostają inne sorty.
Jedyne co się z Tobą nie zgodzę to że ma zaletę że nos ropierdala opanowanie bo u mnie pieczenie i ból nosa trwał jeszcze długo po aplikacji, jak również nos został „zabetonowany”
no nie do końca do dupy, jest aktywny, długo trzyma, ma moc.
Przyznam racje, poprzedni moim zdaniem był lepszy ale to nie zmienia faktu że ten też jest dojebany. Widze bardzo podzielone zdania na temat tego sortu w ogóle bo np ziom co dostał na test uznał że ten lepszy.
Jak dla mnie mega mocna euforia przy samym oralu, dawki 200-300mg a mix sniff + oral dawały uczucie troche większego speeda.
Uwaga też z przechowywaniem, szczelnie zamykać samary i uważać aby nie dostawała sie wilgoć vo wtedy rzeczywiście mogą wystąpić efekty typu "zabetonowany" nos
Wszystko jest fiksją
fotki były? były ... widzę że sie podobały 
krótka recka:
Mef - ma pewne specyficzne działanie
4CMC też...
nie chcę tu siać ani paniki ... ani teorii spiskowych ... ani też obrażać vendora czy użytkowników, którzy obojętnie co posypią to jest SI
ale...
Mef... ma bardzo specyficzny zapach...
( chlory też )
Mef... ma bardzo specyficzne działanie...
( chlory też )
Mef... jaki by nie był - daje "człowiekowi" pewnego rodzaju satysfakcję, pewnego rodzaju "chcę jeszcze", pewnego rodzaju, to jest to...
Chlory także mają swoje specyficzne działanie, "pewna" satysfakcja, pewnego rodzaju zjazdy-jazdy, pewnego rodzaju ogarnianie sie "następnego dnia"...
Mefa ogarniałam już z różnych pieców, ale w życiu nie widziałam "takiej struktury kryształków"
Mef pachniał różnie... ale nigdy jak ... chlory
Mef działal czasami mocniej, czasami lżej... ale nigdy tak... że była praktycznie sama SEROTONINA... bez noradrenalinki czy dopaminki... tak mef praktycznie no - nie działa
10g to nie mało... ale Mef ( chociażby mnie ) zawsze kopał tak, że ... było po prostu ok...
... a tu? każda kolejna dawka... to gorsze samopoczucie, ciężej, wolniej... masz ochotę po prostu już przestać => gdzie przy mefedronie, nie ma przestań, lecisz, lecisz... i lecisz...
Mef... zawsze daje mi zajebisty sen... a nie 3 dni bezsenności...
nie będę tu mówić że to nie Mefedron ... nie będę mówić, że może ( polak taki sprzedał ) dziwny sort ( słaby? ) ...
No... Mef... działa jak Mef... 4CMC... - działa jak 4CMC...
... a jak oral TEGO towaru działa konkretniej - to dla mnie jest wszystko jasne.
nic nie chce gratis. nie chcę o tym polemizować. ale w moim odczuciu... "czuję" jakbym jadła 4CMC... zwł. że weryfikująco skonfrontowałam po całej akcji ( 10g ) z koleżanką maleńką kreskę ( 200mg ) od innego vendora... podziałało ( pomimo nieprzespanej nocy ) jak 100% mef... więc raczej moje receptorki mnie w uja nie robia...
moim "skromnym" zdaniem" ... jest to... ZAJEBISTE 4CMC... niestety - nie mefedron...
... Lub Mef, który bardziej przypomina swojego chlorowego odpowiednika niż samego siebie.
bez spiny... po prostu... to moja subiektywna opinia , przepraszam, pozdrawiam
SORT KONKRET - KLEPIE - JEST AKTYWNY - DZIAŁA OGÓLNIE? POLECAM.

krótka recka:
Mef - ma pewne specyficzne działanie
4CMC też...
nie chcę tu siać ani paniki ... ani teorii spiskowych ... ani też obrażać vendora czy użytkowników, którzy obojętnie co posypią to jest SI
ale...
Mef... ma bardzo specyficzny zapach...
( chlory też )
Mef... ma bardzo specyficzne działanie...
( chlory też )
Mef... jaki by nie był - daje "człowiekowi" pewnego rodzaju satysfakcję, pewnego rodzaju "chcę jeszcze", pewnego rodzaju, to jest to...
Chlory także mają swoje specyficzne działanie, "pewna" satysfakcja, pewnego rodzaju zjazdy-jazdy, pewnego rodzaju ogarnianie sie "następnego dnia"...
Mefa ogarniałam już z różnych pieców, ale w życiu nie widziałam "takiej struktury kryształków"
Mef pachniał różnie... ale nigdy jak ... chlory
Mef działal czasami mocniej, czasami lżej... ale nigdy tak... że była praktycznie sama SEROTONINA... bez noradrenalinki czy dopaminki... tak mef praktycznie no - nie działa
10g to nie mało... ale Mef ( chociażby mnie ) zawsze kopał tak, że ... było po prostu ok...
... a tu? każda kolejna dawka... to gorsze samopoczucie, ciężej, wolniej... masz ochotę po prostu już przestać => gdzie przy mefedronie, nie ma przestań, lecisz, lecisz... i lecisz...
Mef... zawsze daje mi zajebisty sen... a nie 3 dni bezsenności...
nie będę tu mówić że to nie Mefedron ... nie będę mówić, że może ( polak taki sprzedał ) dziwny sort ( słaby? ) ...
No... Mef... działa jak Mef... 4CMC... - działa jak 4CMC...
... a jak oral TEGO towaru działa konkretniej - to dla mnie jest wszystko jasne.
nic nie chce gratis. nie chcę o tym polemizować. ale w moim odczuciu... "czuję" jakbym jadła 4CMC... zwł. że weryfikująco skonfrontowałam po całej akcji ( 10g ) z koleżanką maleńką kreskę ( 200mg ) od innego vendora... podziałało ( pomimo nieprzespanej nocy ) jak 100% mef... więc raczej moje receptorki mnie w uja nie robia...
moim "skromnym" zdaniem" ... jest to... ZAJEBISTE 4CMC... niestety - nie mefedron...

... Lub Mef, który bardziej przypomina swojego chlorowego odpowiednika niż samego siebie.
bez spiny... po prostu... to moja subiektywna opinia , przepraszam, pozdrawiam

SORT KONKRET - KLEPIE - JEST AKTYWNY - DZIAŁA OGÓLNIE? POLECAM.
23.07.2025, 15:17
Jak doładujesz jeszcze trochę tych wielokropków między przypadkowymi słowami, to jeszcze łatwiej będzie się czytało..
Może zaszła jakaś pomyłka po stronie pakowacza?
Kontaktowałaś się z vendorem?
23.07.2025, 15:30
(23.07.2025, 15:17)doxyou napisał(a): Jak doładujesz jeszcze trochę tych wielokropków między przypadkowymi słowami, to jeszcze łatwiej będzie się czytało..
Wątpię, wiadomo nie myli się ten co nic nie robi, ale aktualnie nie ma na stanie 4-CMC.
23.07.2025, 16:01
(23.07.2025, 15:17)doxyou napisał(a): Jak doładujesz jeszcze trochę tych wielokropków między przypadkowymi słowami, to jeszcze łatwiej będzie się czytało..
myślę, że jest napisane jasno. Każdy ma swój styl - ja mam ...taki.
raczej z wpisu wiadomo o co chodzi, i o to chodzi...i... tak rozmawiałam z Esco. Nie chcę tu póki co pisać szczegółów, ale to duża fabryka i czasami zdarzają się błędy...
Esco to Esco ... to silidna firma, sami dobrze wiecie, że raczej jego asortyment jest zawsze taki jaki być powinien.
ale nie o błędach teraz chcę napisać ... ani też nie chcę siać teorii spiskowych bo nikt z nas użytkowników tak na prawdę się niczego konkretnego nie dowie w tej sprawie.
Co mogę natomiast delikatnie nadmienić to to, że na dniach powinno się na stanie pojawić "conieco"

(23.07.2025, 15:28)Dafidov napisał(a): Zajebiste recki u Soni... Przecież ona nonstop coś cpa, jej recki są miarodajne
... nom, praktycznie od 5 lat mefa z małymi epizodami chlorów ... które rozpoznać można z kilometra

... Mef jest dla mnie, mojej głowy oraz subiektywnych odczuć bardzo specyficzny, tak samo jak chlory.
Tego przynajmniej w moim przypadku nie potrafię pomylić... to co miałam napisać z moich subiektywnych odczuć, napisałam.
Komuś może się taki sort naprawdę spodobać, bo swoje plusy ma. Ale jednak wolę działanie Mefa, któremu jest bliżej do Mefa anijeżeli do 4CMC.
Ten ostatni sort, leci w stronę 4CMC i tylko to jest moim przekazem. Jeżeli ktoś testował kiedykolwiek tego chlora to zapewne wie o czym piszę.
that`s @ll... :*
23.07.2025, 22:42
(23.07.2025, 15:28)Dafidov napisał(a): Zajebiste recki u Soni... Przecież ona nonstop coś cpa, jej recki są miarodajne
mordo a skąd wiesz że ona nonstop ćpa?
na forum nie widze żeby ciągle wstawiała opinie a niektórzy testują jednego dnia kilka substancji i jest git?
może trafił sie słabszy sort skoro ktoś inny również to zauważył
23.07.2025, 22:49
Na mnie też chuj wie jak to zadziałało poschcizowalo i badtrip pomimo długiej przerwy witaminy dobre jedzenie sport o to się nie martwcie aż w nadmiarze poprzedni sort to istna bajka
Ogólnie wszyscy mnie pytają kiedy wróci poprzedni
także coś musi w tym być
Ogólnie wszyscy mnie pytają kiedy wróci poprzedni
także coś musi w tym być
Be objective and honest.