Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
12.07.2025, 17:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.07.2025, 17:43 przez DrakoMalfoy.)
kurvvisko stary to najpowszechniejsza waga od dawien dawna wszędzie ją znajdziesz za grosze jest spoko bo jest zamykana i tania
Wpisz waga jubilerska Czarna
Wpisz waga jubilerska Czarna
Be objective and honest.
12.07.2025, 18:18
@"JureKiler" ja jestem zacofany w technologiach, stąd moja niewiedza. Dzięki, poszukam!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.07.2025, 16:39
Siemanderoo. Mam pytanie ,bo zostałem zablokowany na sklepie escobar ,bo wysyłałem nie zaszyfrowane wiadomosci,da sie cos zrobić bym został odblokowany? Pozdrawiam i dziękuję za fachowe porady bracia.
14.07.2025, 19:01
Doszkol się z tematu BHP i napisz z innego maila.
BHP przestrzegasz nie tylko dla swojego bezpieczeństwa, ale i dla bezpieczeństwa vendora.
Jeśli nie jesteś pewien jak coś zrobić to ładuj tutaj albo na PW.
BHP przestrzegasz nie tylko dla swojego bezpieczeństwa, ale i dla bezpieczeństwa vendora.
Jeśli nie jesteś pewien jak coś zrobić to ładuj tutaj albo na PW.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
15.07.2025, 00:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2025, 00:05 przez DrakoMalfoy.)
doxyou bez powodu raczej blokady nie dostał widocznie jest za głupi na zamówienia u esco. Nie pomagaj takim ludziom bo tylko wpierdalaja ludzi na minę. Myślisz że zablokował go bo raz napisał bez provnota? Wątpię
Be objective and honest.
16.07.2025, 00:02
(15.07.2025, 20:17)DarkSonia napisał(a): jest nowy rzut... ludzie go sobie chwalą... dobry balans eufo/speed
bywały sorty praktycznie only speedowe ... ale ten tu daje radę i nawet tak noska nie pali.
fani 3CMC się nie zawiodą.
Czesc jestem nowy . Pomozecie mi sie połapac na forum . Chcial bym przetestowac ta nowosc. Mam dosc lipy u siebie w miescie
16.07.2025, 08:06
NiktTakijakja.
W takim razie najpierw do działu "anonimowość w internecie".
Poczytaj o BHP, zrób research, postaraj się pozyskać kryptowalutę i jak będziesz gotowy, to napisz do Esco, co chcesz zamówić, na jaki paczkomat i ile masz do zapłaty.
Dostaniesz adres portfela btc na który masz przelać djengi, jak zobaczysz, że transakcja ma 10 potwierdzeń, możesz jeszcze zapytać Esco czy jest zaksięgowana.
Jeśli tak, to czekasz na maila z kodem odbioru i numerem telefonu które masz wpisać w paczkomacie przy odbiorze.
Z Esco nie prowadzi się small talku i unika zbędnych pytań.
Postaraj się jak najsprawniej załatwić z nim sprawę, wtedy obaj będziecie zadowoleni.
W takim razie najpierw do działu "anonimowość w internecie".
Poczytaj o BHP, zrób research, postaraj się pozyskać kryptowalutę i jak będziesz gotowy, to napisz do Esco, co chcesz zamówić, na jaki paczkomat i ile masz do zapłaty.
Dostaniesz adres portfela btc na który masz przelać djengi, jak zobaczysz, że transakcja ma 10 potwierdzeń, możesz jeszcze zapytać Esco czy jest zaksięgowana.
Jeśli tak, to czekasz na maila z kodem odbioru i numerem telefonu które masz wpisać w paczkomacie przy odbiorze.
Z Esco nie prowadzi się small talku i unika zbędnych pytań.
Postaraj się jak najsprawniej załatwić z nim sprawę, wtedy obaj będziecie zadowoleni.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
Podejrzane trochę to bo na stronie wszystko w regulaminie napisane jest...
Druga sprawa a jak by napisał 1 wiadomość nie szyfrowania to by dostał odpowiedź pisz zaszyfrowane wiadomości więc coś nie tak z nim chyba
Dla nowych
Przeczytajcie regulamin sklepu
Jak nie wiecie co to btc i inne to wszystko jest w internecie. Zresztą kiedyś Pablo wysyłał gotowy szablon co i jak wygląda i gdzie kurs btc sprawdzić
Druga sprawa a jak by napisał 1 wiadomość nie szyfrowania to by dostał odpowiedź pisz zaszyfrowane wiadomości więc coś nie tak z nim chyba
Dla nowych
Przeczytajcie regulamin sklepu
Jak nie wiecie co to btc i inne to wszystko jest w internecie. Zresztą kiedyś Pablo wysyłał gotowy szablon co i jak wygląda i gdzie kurs btc sprawdzić