Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak ci mijają wakacje? 22/07/25
27.07.2025, 18:31
Intensywnie, co chwilę ląduję na jakimś koncercie i od tego by mi się przydał detoks 🤣
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.08.2025, 22:27
(23.07.2025, 23:17)doxyou napisał(a): smakosz
Aż się uśmiechnąłem.
Jak niewiele facetowi potrzeba do szczęścia, co?
Zimne piwko i pizza albo kebab po robocie. Seks 4 razy w tygodniu i piątka na weekend.
Jesteśmy jednak prości. I zajebiście.
mordeczko jestem prostym człekiem i mi nie wiele jest potrzebne do szczęścia
grunt to nie mieć problemów a wtedy można cieszyć sie z małych rzeczy!
08.08.2025, 22:33
Jął zwykle dobrze, praca przeplatana odpoczynkiem, regeneracją i… ostrymi melanżami – normalny dzień w biurze.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.08.2025, 10:54
Po powrocie do kraju jeszcze trochę odpoczywam, ale planuje od września już się gdzieś zahaczyć, jeszcze w planach na najbliższe dwa weekendy odwiedzenie jakichś dużych i dojebanych parków wodnych
A tak to trening 5x w tygodniu, coś tam się dziaram w między czasie no i małymi krokami nadchodzi rozdziewiczenie ponoć kozackim materiałem od tutejszego topowego vendora
A tak to trening 5x w tygodniu, coś tam się dziaram w między czasie no i małymi krokami nadchodzi rozdziewiczenie ponoć kozackim materiałem od tutejszego topowego vendora

![[Obrazek: front.jpg]](https://i.ibb.co/M5BW0Q1c/front.jpg)