Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
27.07.2025, 14:10
Długo myślałem, że THC... Później wydawało mi się przez chwilę, że 4MMC, potem 3CMC... Żeby na końcu stwierdzić, że nie ma jak NEP.
Chociaz n2o też zawsze spoko.
THC mnie zamula i mam schizy po nim jak sie okazało.
Większe schizy niż po mefie i cięższych stimach.
Chociaz n2o też zawsze spoko.
THC mnie zamula i mam schizy po nim jak sie okazało.
Większe schizy niż po mefie i cięższych stimach.
27.07.2025, 14:39
Po mefie szybciej i więcej.
Przy NEPie muszę nie spać 3-4 noce żeby już padając na ryj słyszeć jakieś rozmowy w bani.
Trzeba zaznaczyć, że mam zdiagnozowaną schizofrenie paranoidalną a dwutygodniowe aplikowanie dychy NEPa przechodzi u mnie bezboleśnie.
Znowu jak zajaram bucha THC to od razu się czuję jakby wszyscy się na mnie gapili ...
Przy NEPie muszę nie spać 3-4 noce żeby już padając na ryj słyszeć jakieś rozmowy w bani.
Trzeba zaznaczyć, że mam zdiagnozowaną schizofrenie paranoidalną a dwutygodniowe aplikowanie dychy NEPa przechodzi u mnie bezboleśnie.
Znowu jak zajaram bucha THC to od razu się czuję jakby wszyscy się na mnie gapili ...
27.07.2025, 14:54
O matko xD fakt ja nie mam stwierdzonego tego co ty tylko ciężka depresję plus stany lękowe. I w życiu bym dychy nepa nie ojebał bo bym się prędzej zajebał z powodu paranoi.
27.07.2025, 15:19
No widzisz... To dziwne ale u mnie NEP wchodzi gładko i bezboleśnie pomimo choroby. Wręcz bym powiedział, że wyciągnął mnie lekko z depresji.
27.07.2025, 15:42
No też dla mnie to lekko dziwne, ale no każdy organizm inaczej może reagować na daną substancję. Jednego schizuje mef drugiego nie. Innego nep a jeszcze innemu nic się nie dzieje o nepie.