Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
31.07.2025, 08:03
Rzeczywiście wygląda jak konkretny głaz. Miałem teraz zamówić, ale zapomniałem i znowu wziąłem mefka 🤣 następnym razem biorę to
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.08.2025, 19:31
kurvvisko
Co tam będziesz takie kankana tańczył przy zmówieniu, bierz pakiet NEP. + MEF+ Fu Pasta. + MDMA.
Właśnie mecz oglądam, a tam w przerwie Bocian pożyczki z ofertą 80% – reklamują, że od lat oferują lichwę i co najważniejszy cytat .
"To Polska Firma ai od obcych się nie pożycza
(Przypomnę, że zagraniczny Bank średnio w Polsce oferuje oprocentowanie 15-20%) "
To mnie chwyciło tak za serce, że aż usypałem to i to aby rozmyślać co lepsze.
Może w lewą dziurę w kopalni soli w Wieliczce zapodam NEP, a w prawą..., a może lepiej na odwrót ?
PS to rozkmina po fecie od High-LifeMarket pierdo"enie o Helenie i banan na ryju.
Co tam będziesz takie kankana tańczył przy zmówieniu, bierz pakiet NEP. + MEF+ Fu Pasta. + MDMA.
Właśnie mecz oglądam, a tam w przerwie Bocian pożyczki z ofertą 80% – reklamują, że od lat oferują lichwę i co najważniejszy cytat .
"To Polska Firma ai od obcych się nie pożycza
(Przypomnę, że zagraniczny Bank średnio w Polsce oferuje oprocentowanie 15-20%) "
To mnie chwyciło tak za serce, że aż usypałem to i to aby rozmyślać co lepsze.
Może w lewą dziurę w kopalni soli w Wieliczce zapodam NEP, a w prawą..., a może lepiej na odwrót ?
PS to rozkmina po fecie od High-LifeMarket pierdo"enie o Helenie i banan na ryju.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
01.08.2025, 20:32
Czeslawo ja z moim szczęściem w życiu wolę nie mieszać xd
Czekam sobie na mefka, myślałem że dzisiaj przyjdzie, ale chyba już dupa, więc zaraz lulu 😁
Czekam sobie na mefka, myślałem że dzisiaj przyjdzie, ale chyba już dupa, więc zaraz lulu 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.08.2025, 21:00
DarkSonia
Co tan kody? Mam klucze do miasta !
Najsłynniejsza bania w Polsce po dragach od High-LifeMarket za te kilkadziesiąt złotych.
Co tan kody? Mam klucze do miasta !
Najsłynniejsza bania w Polsce po dragach od High-LifeMarket za te kilkadziesiąt złotych.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !