Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dostajesz plecak i 15 minut – musisz się spakować i wyjechać. Co bierzesz? 27/07/25
02.08.2025, 15:18
Lifeisbrutal
Suchy prowiant - zapas na kilka dni, wode, gotówkę, rzeczy na przebranie, telefon powerbank, mapę (klasyczną ! ) listę kontaktów (na kartce + długopis ! )...a i "lewe dokumenty " i gnata !
Suchy prowiant - zapas na kilka dni, wode, gotówkę, rzeczy na przebranie, telefon powerbank, mapę (klasyczną ! ) listę kontaktów (na kartce + długopis ! )...a i "lewe dokumenty " i gnata !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.08.2025, 23:29
Mefedron
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
5 butli z gazem
zeby odstraszyc przeciwnika [ten typ testowany w piecyku-ma moc],
✨✨✨do tego zapalniki ręczne i mniejsze butle - w celu odpalenia-wybuchnięcia tej większej:
widły dwuzębne do gnoju (
) [kij - 50-70cm dostosowany]+w zestawie również nóż na przedłużeniu, - może być na drugiej stronie kija tego od wideł, +10
areozol neurodepresyjny Sevofluran lub Isofluran czyli typowa narkoza, szybki off:
+ latarke czołowa z podwójną optyką (np. Nitecore.
oraz+ hybryda latarki punktowej i floodlighta - zamocowanej do wideł dwuzębnych [lżejsze niż 4-5 zębne]
[b]❌☠️☠️☠️Opcje dezercja: - ratunek swojej dupy[/b]
200mg-60tab. ketrel - po 35min 2 paczki opio najmocniejszego ''jak juz nie bedzie wyjscia zeby do niewoli nie trafić,''
To taki początek ale skoro do plecaka to jedzenie i myślę, że koniec miejsca.Plecak nie może być ciężarem tylko praktycznym.
Dla mnie to i tak słabe opcje ale lepsze to niż nic.
Szkoda, że pytanie to nie jest - jak zabezpieczyć swój dom i działkę to wtedy bym mogl sie rozpisac
✨✨✨do tego zapalniki ręczne i mniejsze butle - w celu odpalenia-wybuchnięcia tej większej:
Cytat:/
+
-mega cichy, stabilny bo stoi na podlozu, wolniej gotuje ale jebnie jak z 2 funtowej armaty
oczywiście na ten palnik kładziemy bule alpena 400ml, mniejsze do odpalania większych.
warto polożyc blisko tą co nagrzewa, to powinny jebnąć dwie ale trzeba mieć wprawe i puszka-puszce nie równa
widły dwuzębne do gnoju (
) [kij - 50-70cm dostosowany]+w zestawie również nóż na przedłużeniu, - może być na drugiej stronie kija tego od wideł, +10areozol neurodepresyjny Sevofluran lub Isofluran czyli typowa narkoza, szybki off:
Cytat: wezyk silikonowy [1 cm średnicy] rozciągasz go od wlotu, wsadzić w dziurke lub przez okno/pod drzwi [NIŻEJ TIP]-- do tego rozdzielacz (trójnik- jeden wylot na wprost i dwa lekko na boki bo nie wiemy aby rozpylić całe pomieszczenie w miare rowno
‼️‼️⚠️Sam gaz to nie spray w puszce, tylko ciecz, którą trzeba odparować precyzyjnie.
i ważne -mała pompka USB 5V z powerbanka przepchnie chmure na kilka metrów o wiele szybciej
- TIP: cicha wkrętareczka*+owijamy czymś* z wiertłem ok. 50-80cm gdyby nie było otworu + do drewna - w drzwiach szybciej ale musimy poznać rozkład -na małych obrotach!!!!!! przy końcu powoli aby nie odpadł tynk i obudził ofiary
+ latarke czołowa z podwójną optyką (np. Nitecore.
oraz+ hybryda latarki punktowej i floodlighta - zamocowanej do wideł dwuzębnych [lżejsze niż 4-5 zębne][b]❌☠️☠️☠️Opcje dezercja: - ratunek swojej dupy[/b]
200mg-60tab. ketrel - po 35min 2 paczki opio najmocniejszego ''jak juz nie bedzie wyjscia zeby do niewoli nie trafić,''
To taki początek ale skoro do plecaka to jedzenie i myślę, że koniec miejsca.Plecak nie może być ciężarem tylko praktycznym.
Dla mnie to i tak słabe opcje ale lepsze to niż nic.
Szkoda, że pytanie to nie jest - jak zabezpieczyć swój dom i działkę to wtedy bym mogl sie rozpisac
03.08.2025, 03:20
Mój post jest całkowicie na serio i bym to zabrał, a:
jedyne co bym zrobił z tym
wyobraź sobie 3 wojna a Ty po mefie
Dla mnie to nieprzydatne fanty całkowicie Telefon<Latarka, Ładowarka<PowerBank i w celach przeżycia
bo nie wiem jak telefon może pomóc czy tam laptop ale to Wasze plecaki a moje zdanie
pozdro
(27.07.2025, 19:42)Rweqerew333 napisał(a): Gdybym miał tu i teraz się zawinąć:Laptop i telefon
- Laptop z zasilaczem
- Ładowarka do telefonu
- Kilka par bielizny
- Jakieś ubrania
- Woda
- Jedzenie
Ulica starter-pack
(27.07.2025, 20:20)Szatan69 napisał(a): Wale szczura wale gruchę idę się wykąpać i zabieram telefon i kasę i zostaje mi jeszcze 10 minutTelefonem nagrywasz i rzucasz hajsem w przeciwnika mówiąc tańcz kurwo - on zanim ogarnie co sie odjebalo to cie nie ma-praktyczne.
(02.08.2025, 13:10)kurvvisko napisał(a): Tylko i wyłącznie sluchawki z telefonemWłącz na nim Piosenka Dyktatora Hit*r-feat. Goebbels w pętli
jedyne co bym zrobił z tym(02.08.2025, 23:29)S-N napisał(a): MefedronSchizy by Cie zabiły szybciej niż wróg przekroczył by granice
wyobraź sobie 3 wojna a Ty po mefie
Dla mnie to nieprzydatne fanty całkowicie Telefon<Latarka, Ładowarka<PowerBank i w celach przeżycia
bo nie wiem jak telefon może pomóc czy tam laptop ale to Wasze plecaki a moje zdanie
pozdro
03.08.2025, 11:28
DarkSonia jak masz kuchenkę gazową w domu to śpisz obok bomby w takim razie
Moje zastosowania uważam za skuteczne dopóki nie zacznę ich testować, jak wleci post w którym napisałem o iskrowniku i spaleniu drogi ewakuacyjnej oraz budynku jak już będę kawałek od niego na zapalnik.
To jest ciekawa opcja.
Póki co wojny nie ma pomiędzy krajami ale ja mam wojnę z szopami, powoli przejmują nasze województwo, pełno o tym artykułów, te u mnie to już przesadzają bo raz złapałem jednego jak jadł sobie z kotem karme w kuchnii, mam tylko przedsionek - korytarz, drzwi były otwarte, poszedłem do sklepu wracam i patrzę co to za kot taki dziwny (zdarzał się jakiś obcy i taka sytuacja - ale kot).
A 4 dni temu lis dosłownie nos już wsadzał w szpare żeby mnie nie było to też pewnie by wlazł sobie, może nie na łóżko i w kime ale obczaić teren po kawałku to napewno.
Więc iskrownik oraz butle będę testował na próbie spalenia szopa albo przynajmniej przypalenia, jak pod ciśnieniem wyleci benzyna z rurki a przy iskrowniku w tym czasie ulotni się gaz, gaz bedzie już palić w tym czasie szop zostanie oblany benzyną i kawałek jego trasy - w 2 strony po kilkanaście CM aby płonęło - benzyna tak szybko zajmuje, że jak by jechał na hulajnodze elektrycznej kukirin g2 pro i był oblany beną - przejechał przez palący się pasek to i tak się zajmie.
Muszę jeszcze przemyśleć ten plan żeby szopa nie spłonęła zamiast szopa a ten obok będzie stał i się śmiał jak zawsze![[Obrazek: raccoon-the-little-on-camera-is-screamin....jpg!bw700]](https://img.pikbest.com/wp/202406/raccoon-the-little-on-camera-is-screaming-with-his-mouth-open_9607371.jpg!bw700)
To są bardzo mądre zwierzaki, do klatki to on już nawet nie podchodzi, przechodzi obok i prosto do śmietnika i se myśli co za człowiek żałosny myśli że się nabiore.
Ja nie wiem, stawiałem to nigdy go nie było, nigdy, raz prawie widziałem akcje ale było to w zasadzie jak już uciekał a żarcia pusto na zatrzasku.
Pewnie mają jakieś collabo i jeden trzyma drzwiczki żeby się nie zatrzasnęły a drugi mięso mu podaje i idą, a na koniec zatrzaskują klatke i się śmieją
niech kmini jak....
Jedyne co to 2 koty złapałem i to na raz...
Moje zastosowania uważam za skuteczne dopóki nie zacznę ich testować, jak wleci post w którym napisałem o iskrowniku i spaleniu drogi ewakuacyjnej oraz budynku jak już będę kawałek od niego na zapalnik.
To jest ciekawa opcja.
Póki co wojny nie ma pomiędzy krajami ale ja mam wojnę z szopami, powoli przejmują nasze województwo, pełno o tym artykułów, te u mnie to już przesadzają bo raz złapałem jednego jak jadł sobie z kotem karme w kuchnii, mam tylko przedsionek - korytarz, drzwi były otwarte, poszedłem do sklepu wracam i patrzę co to za kot taki dziwny (zdarzał się jakiś obcy i taka sytuacja - ale kot).
A 4 dni temu lis dosłownie nos już wsadzał w szpare żeby mnie nie było to też pewnie by wlazł sobie, może nie na łóżko i w kime ale obczaić teren po kawałku to napewno.
Więc iskrownik oraz butle będę testował na próbie spalenia szopa albo przynajmniej przypalenia, jak pod ciśnieniem wyleci benzyna z rurki a przy iskrowniku w tym czasie ulotni się gaz, gaz bedzie już palić w tym czasie szop zostanie oblany benzyną i kawałek jego trasy - w 2 strony po kilkanaście CM aby płonęło - benzyna tak szybko zajmuje, że jak by jechał na hulajnodze elektrycznej kukirin g2 pro i był oblany beną - przejechał przez palący się pasek to i tak się zajmie.
Muszę jeszcze przemyśleć ten plan żeby szopa nie spłonęła zamiast szopa a ten obok będzie stał i się śmiał jak zawsze
![[Obrazek: raccoon-the-little-on-camera-is-screamin....jpg!bw700]](https://img.pikbest.com/wp/202406/raccoon-the-little-on-camera-is-screaming-with-his-mouth-open_9607371.jpg!bw700)
To są bardzo mądre zwierzaki, do klatki to on już nawet nie podchodzi, przechodzi obok i prosto do śmietnika i se myśli co za człowiek żałosny myśli że się nabiore.
Ja nie wiem, stawiałem to nigdy go nie było, nigdy, raz prawie widziałem akcje ale było to w zasadzie jak już uciekał a żarcia pusto na zatrzasku.
Pewnie mają jakieś collabo i jeden trzyma drzwiczki żeby się nie zatrzasnęły a drugi mięso mu podaje i idą, a na koniec zatrzaskują klatke i się śmieją
niech kmini jak....Jedyne co to 2 koty złapałem i to na raz...
03.08.2025, 13:01
Woda konserwy radio podstawowe leki, a i kota na plecy zapomniałbym <3 i tak myśle że ludzie z miasta Maksymalnie poradziliby sobie 2 tygodnie. To co jest w sklepach maksymalnie znikłoby do 2 tygodni i co później?
Be objective and honest.

![[Obrazek: 8019959_8019960_8019961_8019962_8019963_...-Group.jpg]](https://www.survival-tacgear.de/media/image/c1/ec/53/8019959_8019960_8019961_8019962_8019963_Optimus-Gas-Group.jpg)
![[Obrazek: 100g-Mini-Gas-Bottle-Outdoor-Camping-Gas...nister.jpg]](https://image.made-in-china.com/2f0j00ikfqlWthvDcY/100g-Mini-Gas-Bottle-Outdoor-Camping-Gas-Tank-Fuel-Cylinder-Butane-Gas-Canister.jpg)
-![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)