Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel dla kryptowalut?
12.05.2024, 09:32
Mi ostatnio pociągło 150 zł kurwa przy przelewie w Bikomacie niewiem z jakiej paki dzwoniłem do nich on coś domnie o skoku dolara i tak dalej huj z tego zrozumiałem ale zauważyłem że jak robię w weekend przelew jak giełda nie pracuje to prawie żadnej prowizji niema
12.05.2024, 10:30
frogbullshop do jakichś 4,5k możesz jednorazowo wypłacić bez weryfikacji tożsamości. Ta kwota czasem jest równa, a czasem się waha w zależności od bitomatu zasada jest do 1k euro.
02.07.2025, 13:15
Polećcie mi jakiś portfel na szybko bez weryfikacji bo kurwa miałem bit2me cały czas i było wszystko zajebiście teraz kurwa wysłali mi maila że mam 10 dokumentów dostarczyć i zablokowali portfel tymczasowo dramat
Be objective and honest.
07.08.2025, 19:12
Chciałem dodać screena ale całego posta usunąłem xd. Dobra nie radzę sobię na tyle że nawet screena nie dodam. Chodzi o to że jak wchodzę w zakładkę "receive" to nie ma tam adresu mojego konta, jedynie puste pole "description" i kwota do ustalenia. Nie wiem co zrobić bo na jakiś tutorialach z internetu ludzie mają tam od razu adres i kod QR
10.08.2025, 14:35
Polecam ten bajtlik EXODUS dobrze uszyty posiadający ,czytelny interfejs mające wszystko co potrzebne aby cieszyć się jego przeznaczeniem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
10.08.2025, 16:03
inked_kawadrat jemu chodzilo o kantor/giełde zeby swapa zrobic tylko pisze "portfel" a a juz nie mam siły mu tlumaczyc ze to 2 rovne rzeczy xd tam an tej stronie ma stronki gdzie mozna robic swapy bez kyc
a co do twojego pytania - cake wallet. ja uzywam i jest git
a co do twojego pytania - cake wallet. ja uzywam i jest git