Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
czym oni wysylaja? bo maja zajebiste substacje.DPD na te ich skrzynki ktos wie??
Kurwa mac majaa 5mapb. 5-meo-mipt. 4-aco-met. 1p w tabsach no pieknie poprostu. Tylko zaamawianie z zagranicy to przypal w chuj... Ja pamietam jak od 3mmc4cmc zamawialem GLSem na parcel shop kurwa zawsze zesrany szedlem odebrac to pake
Kurwa mac majaa 5mapb. 5-meo-mipt. 4-aco-met. 1p w tabsach no pieknie poprostu. Tylko zaamawianie z zagranicy to przypal w chuj... Ja pamietam jak od 3mmc4cmc zamawialem GLSem na parcel shop kurwa zawsze zesrany szedlem odebrac to pake
12.07.2022, 17:13
Mili goście siedzą tam w biurze. Idzie się łatwo dogadać ,po prostu powiedz że nasze prawo jest zjebane i bardziej owinęli przesyłkę żeby bezpiecznie dotarła do celu
Asortyment tego vendora to Eldorado ,jest tu wszystko. Gdyby tak połączyc bhp escobara i asortyment dizajnera to mamy vendora idealnego.
Ciekawe tylko czym jest ich specjal "Mr NICE"
Asortyment tego vendora to Eldorado ,jest tu wszystko. Gdyby tak połączyc bhp escobara i asortyment dizajnera to mamy vendora idealnego.
12.07.2022, 18:18
Tak ,traki z zagranicy mogą nawet nie ruszać się przez 2 dni ,a w zimę to i nawet tydzień
Nie ma się czym martwić ,trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Nie ma się czym martwić ,trzeba się uzbroić w cierpliwość.
12.07.2022, 19:02
(12.07.2022, 17:13)M4xxdd napisał(a): Mili goście siedzą tam w biurze. Idzie się łatwo dogadać ,po prostu powiedz że nasze prawo jest zjebane i bardziej owinęli przesyłkę żeby bezpiecznie dotarła do celuI know bromr Nice is 3mmc
M4xxdd u mnie paczuszka się ładnie przemieszcza. Chyba była by dzisiaj do odebrania ale chyba kurier ma kaca i mu się nie chciało...
Ale to nic. Mam wrażenie że cierpliwość będzie mi się opłacać
W moim przypadku czas dostawy to około tygodnia.
Wysłane w pierwszym dniu roboczym po wpłacie.
Poczekaj trochę to napisze więcej gdy będę miał w rękach
Ale to nic. Mam wrażenie że cierpliwość będzie mi się opłacać
W moim przypadku czas dostawy to około tygodnia.
Wysłane w pierwszym dniu roboczym po wpłacie.
Poczekaj trochę to napisze więcej gdy będę miał w rękach