Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
03.08.2025, 22:47
(03.08.2025, 16:22)JureKiler napisał(a): A to ciekawe bo brałem 5 dla kolegi co lubi na testa i powiedział że mierna w chuj
mordo zależy czego oczekujesz od takiej budżetowej fryty. ta jest tania ale moim zdaniem i znajomych daje rade. mocny średniak ale lepszy niż to co przeciętnie lata na ulicy
smakosz ogolnie pierwsze 2 listwy mówił mój ziomek ze nawet nic nie poczuł później coś tam się wkręciło
Powiedział że dużo lepsze ostatnio z przysłowiowej ulicy walił że każda rysa robiła duże wrażenie a on w temacie amfy siedzi trochę lat
Powiedział że dużo lepsze ostatnio z przysłowiowej ulicy walił że każda rysa robiła duże wrażenie a on w temacie amfy siedzi trochę lat
Be objective and honest.
05.08.2025, 11:39
i co dostał ktoś potwierdzenie zamówienia? Ja ani potwierdzenia zamówienia ani odpowiedzi na maila
Be objective and honest.
05.08.2025, 12:18
Jurek ode mnie grzbiety zamawiali 4mmc, ostatnio coś czytałem że się sparzyłes tak więc tutaj na pewno będziesz zadowolony
czekam cierpliwie dalej ale jak ktoś będzie miał jakieś info to zapraszam bo nie lubię się stresować
Be objective and honest.
05.08.2025, 12:35
Wiem, wiiem bro, ale wspominales że będziesz mieć/masz 4mmc to napomknąłem tylko że będziesz zadowolony.
05.08.2025, 16:47
Ja zamówiłem już w ************* wieczorem i czekam, miałem nadzieje że może dziś będzie :p
Mam silną psychikę