Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku)
06.08.2025, 22:40
(21.07.2025, 17:43)TheEnd napisał(a): A ten z Telegrama geist_amdin1 wiesz kto to jest jakiś przyjaciel GR8 albo jego brat! Oboje też nadają z DE..bierz w ciemno w chuja towaru też ma
Nawet heroinę. I wszystko mega jakośc
Wiesz co, rozmawiałem z gr8, spytałem go, i ten cały geist_amdin1, to nie jest zaden jego przyjaciel, ani brat, on nie zna tego typa.
Wierzysz w bajki które ci opowiadają jacyś losowi oszuści z telegrama kurwa
i jeszcze piszesz zeby brać w ciemno
06.08.2025, 23:01
jego brat hahahahahaha
kurwa od razu bogaty wujek z ameryki co zawsze wysyłal dolary
kurwa od razu bogaty wujek z ameryki co zawsze wysyłal dolary
07.08.2025, 07:28
(06.08.2025, 22:40)horsii napisał(a): Wiesz co, rozmawiałem z gr8, spytałem go, i ten cały geist_amdin1, to nie jest zaden jego przyjaciel, ani brat, on nie zna tego typa.Szkoda że nie mam tej rozmowy. Ale jebać to. A jego Apvp to koło apvp nawet nie stało
Wierzysz w bajki które ci opowiadają jacyś losowi oszuści z telegrama kurwai jeszcze piszesz zeby brać w ciemno
08.08.2025, 12:14
08.08.2025, 17:09
No też mi coś nie grało. Nie działa to jak typowa alfa.. złe nie jest ale to nie to
Teraz poszło zamówienie na dwie różne amfy, Jescze raz ten sampel apvp i 2g mefedronu.
Ps. Ktoś wie co z BioHackerem? Bo jakoś ucichł ostatnio i w sumie odpisywał z dwa tyg temu jeszcze normalnie teraz cisza i zamowienia pierwsze w jeden dzień były realizowane..teraz drugi dzień i nadal mają status NEW 🤷🏻
Teraz poszło zamówienie na dwie różne amfy, Jescze raz ten sampel apvp i 2g mefedronu.
Ps. Ktoś wie co z BioHackerem? Bo jakoś ucichł ostatnio i w sumie odpisywał z dwa tyg temu jeszcze normalnie teraz cisza i zamowienia pierwsze w jeden dzień były realizowane..teraz drugi dzień i nadal mają status NEW 🤷🏻