Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel BTC ?
10.08.2025, 19:07
horsii
Dzięki wielkie, już go ogarnąłem sobie i faktycznie ma dobre oceny i prezentuje się bueno
Trochę grzebałem ale jest tyle info że już kurwa nie wiem a chciałbym się trochę zabezpieczyć.
A więc - jeśli kupię sobie btc na na revolucie, wyślę na ten portfel a z portfela do vendora, czy to wystarczy?
Czy powinienem to bardziej przemieszać?
Bo na chłopski rozum chyba jeden portfel pośredniczący chuja daje?
Dzięki wielkie, już go ogarnąłem sobie i faktycznie ma dobre oceny i prezentuje się bueno
Trochę grzebałem ale jest tyle info że już kurwa nie wiem a chciałbym się trochę zabezpieczyć.
A więc - jeśli kupię sobie btc na na revolucie, wyślę na ten portfel a z portfela do vendora, czy to wystarczy?
Czy powinienem to bardziej przemieszać?
Bo na chłopski rozum chyba jeden portfel pośredniczący chuja daje?
10.08.2025, 20:06
tak to wystarczy, jak nie robisz transakcji na 1kg co tydzien to spoko, nie musisz sie zaraz bawic w jakie mixery, chodzi o to aby nie przelewac bezposrednio z giełdy/kantoru/gdziekolwiek robisz swapa, od razu na portfele vendora, bo czasami portfele mogą być oflagowane, czy coś.
10.08.2025, 21:07
No pięknie wyjaśnione, dzięki za konkretne odpowiedzi
Ps
Chciałem dać ci punkt reputacji ale za chuj nie wiem jak
Muszę nabić więcej postów żeby pojawiła się opcja czy ja kurwa jestem ślepy?😂
Ps
Chciałem dać ci punkt reputacji ale za chuj nie wiem jak

Muszę nabić więcej postów żeby pojawiła się opcja czy ja kurwa jestem ślepy?😂
22.08.2025, 01:26
Obecnie używam Exodusa i wydaje się optymalną opcją na potrzeby "niedzielnego ćpuna". Mimo że moje obeznanie z krypto jest dość nikłe, to ma intuicyjny interfejs i mało ucina na prowizjach itp.
!!!GUARDA!!! Korzysta ktoś może z tego portfela? Przelałem tam bitcoina za 500 pln a za przelew do vendora 450 pln chce Network fee 190pln. Satoshi per byte 200. Jak to ogarnąć?
Już ogarnąłem
(02.09.2025, 14:36)Babajaga napisał(a): !!!GUARDA!!! Korzysta ktoś może z tego portfela? Przelałem tam bitcoina za 500 pln a za przelew do vendora 450 pln chce Network fee 190pln. Satoshi per byte 200. Jak to ogarnąć?
Już ogarnąłem
08.09.2025, 06:31
Electrum Wallet, jeśli chodzi o BTC. Przejrzysty i oplaty górnicze nie są wielkie. Z gieldy binance oplacam na portfel 15 ziko
08.09.2025, 18:36
Ja używam Trust wallet
A kupno krypto bez weryfikacji: Changelly: dużo metod płatności, porównywarka kursów dzięki czemu wymiany są mega tanie.
A kupno krypto bez weryfikacji: Changelly: dużo metod płatności, porównywarka kursów dzięki czemu wymiany są mega tanie.