Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
06.08.2025, 15:21
Potwierdzam kontakt jest. Była lekka obsuwa z moim zamówieniem (wiadomo zdarza się), ale wszystko już ok i paka powinna być na weekend
06.08.2025, 22:37
(04.08.2025, 12:01)JureKiler napisał(a): smakosz ogolnie pierwsze 2 listwy mówił mój ziomek ze nawet nic nie poczuł później coś tam się wkręciło
Powiedział że dużo lepsze ostatnio z przysłowiowej ulicy walił że każda rysa robiła duże wrażenie a on w temacie amfy siedzi trochę lat
to chyba sort sie zmienił albo ziomek dostał inny bo ja testowałem i to jest typowy średniak który można kupić na forum cebulka. W żadnym razie nie powiedział bym że po dwóch liniach nic nie czuć mimo że też mam spore doświadczenie ze stimami
08.08.2025, 22:48
smakosz
Pytanie jest o to, do czego porównujesz, nie jest to moim zdaniem temat 15% wzwyż (fety w fecie – czystość).
Jak pokazują dane temat amfetaminy ulicznej, to w labo szacowany pod względem czystości na 5-7% więc wiesz…
wszystko zależy od tego, do czego się porównuje.
Pytanie jest o to, do czego porównujesz, nie jest to moim zdaniem temat 15% wzwyż (fety w fecie – czystość).
Jak pokazują dane temat amfetaminy ulicznej, to w labo szacowany pod względem czystości na 5-7% więc wiesz…
wszystko zależy od tego, do czego się porównuje.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
11.08.2025, 09:30
jakieś ketony
najprawdopodobniej 3CMC ewentualnie dodatek 4CMC
no i aromat zwykły
najprawdopodobniej 3CMC ewentualnie dodatek 4CMC
no i aromat zwykły
Ja jestem tym, który puka
13.08.2025, 09:44
No spoko czyli mogą walić tam wszystko nawet jakieś ściepy
Mam silną psychikę
13.08.2025, 14:28
Brałem i był spoko temat, Coco Cherry lepsze pod względem walorów smakowych/zapachowych niz ten miętowy . Mniej szczypalo Nosek. 2 doby na 2 tamponach poleciałem ale 3 dnia już spanie brało i poszedłem spać.
Możesz spodziewać się tego co po jakimś mixie euforyka ze stimem. Takie były odczucia,
Możesz spodziewać się tego co po jakimś mixie euforyka ze stimem. Takie były odczucia,