Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
13.08.2025, 19:18
(13.08.2025, 18:43)Konrad Curze napisał(a): inked_kawadrat
No będą, jak będą. Wszyscy wyczekują paczuszek ze smakołykami, ale Escobar nie ma magicznej różdżki, aby ***firma kurierska*** szybciej przysłał paczkę. Jest jeszcze środa, czwartek długi, a w ostateczności powinno być w sobotę. Cierpliwością twierdze zdobywano.
konrad.... na przyszłość, nie podajemy nazw przewoźników plisss
13.08.2025, 19:27
Konrad Curze
No dlatego nawet nie pisze do niego, nie ma co pajacować, a wyczekane smakuje lepiej
Może i dobrze bo jutro kobita do późna w pracy a chciałem przetestować dojapnie, a przy niej nie mogę 😂
Trzymam kciuki, będzie dobrze 😁
No dlatego nawet nie pisze do niego, nie ma co pajacować, a wyczekane smakuje lepiej

Może i dobrze bo jutro kobita do późna w pracy a chciałem przetestować dojapnie, a przy niej nie mogę 😂
Trzymam kciuki, będzie dobrze 😁
13.08.2025, 19:33
DarkSonia
Zeedytowane, nie wiem, czy to jakoś "ratuje" sytuację, ale na przyszłość będę miał to na względzie.
inked_kawadrat
Święta racja, że cokolwiek na co trzeba trochę poczekać i jeszcze włożyć jakąś pracę smakuje najlepiej. Oby się udało.
Zeedytowane, nie wiem, czy to jakoś "ratuje" sytuację, ale na przyszłość będę miał to na względzie.
inked_kawadrat
Święta racja, że cokolwiek na co trzeba trochę poczekać i jeszcze włożyć jakąś pracę smakuje najlepiej. Oby się udało.
13.08.2025, 19:51
DarkSonia ciekawy jestem czy papito rozjebie system czymś ciekawym sortem 3mmc
inked_kawadrat pomódl się do św mefiego tylko tyle możesz 😂
inked_kawadrat pomódl się do św mefiego tylko tyle możesz 😂
Be objective and honest.
13.08.2025, 20:04
JureKiler jeśli dotrze normalny sort, czysty myślę, że powrót damy będzie spoko i udany
Z drugiej strony - rynek jest przesycony chlorami, ( a teraz mamy jeszcze hexa, nepa i alfe ) nie wiem czy ludzi docenią tę "delikatność"
... która w odp. dawce swój pazur pokazuje.
- a może właśnie ta delikatność 3jki podbije rynek, z pewnością będzie to dobrą alternatywą dla mocnych graczy wymienionych wyżej.
Z drugiej strony - rynek jest przesycony chlorami, ( a teraz mamy jeszcze hexa, nepa i alfe ) nie wiem czy ludzi docenią tę "delikatność"
... która w odp. dawce swój pazur pokazuje.
- a może właśnie ta delikatność 3jki podbije rynek, z pewnością będzie to dobrą alternatywą dla mocnych graczy wymienionych wyżej.
13.08.2025, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2025, 20:16 przez inked_kawadrat.)
JureKiler
Ja to czuję w kościach że patron zrobi robotę i mój imiennik jutro będzie ze mną przy stole, talerz czeka
Ja to czuję w kościach że patron zrobi robotę i mój imiennik jutro będzie ze mną przy stole, talerz czeka
13.08.2025, 20:33
(13.08.2025, 18:32)inked_kawadrat napisał(a): Te kody odbioru chociaż dajcie bo długi weekend idzie a jutro już 5 dzień
za aktywność? to jeszcze poczekasz haha
ja kiedyś na to około 2 tygodnie czekałem
z nagrodami nie ma takiego pośpiechu jak z zamówieniami
Ja jestem tym, który puka
13.08.2025, 20:40
włodzimierz
Na szczęście zamówione za ciężko zarobione pieniążki więc szykuje się wystrzałowy poranek
Na szczęście zamówione za ciężko zarobione pieniążki więc szykuje się wystrzałowy poranek
13.08.2025, 20:44
Blade12 a no dobra, to zmienia postać rzeczy
inked_kawadrat smacznych substancji życzę - wiadomo takie za ciężko zarobioną kasę smakuje sukcesem
"to, co zdobyliśmy z największym trudem, najbardziej kochamy." - Seneka Młodszy
inked_kawadrat smacznych substancji życzę - wiadomo takie za ciężko zarobioną kasę smakuje sukcesem
"to, co zdobyliśmy z największym trudem, najbardziej kochamy." - Seneka Młodszy
Ja jestem tym, który puka