Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co Ci nie odpowiada w dragach? Jest coś takiego?
13.08.2025, 21:01
Że niektóre są tak żrące, że nie ma opcji, żebym je brał, mimo że są dobre.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.08.2025, 22:22
kurvvisko
Chciałoby się rzec, że "jak boli to działa"... Ale rzeczywiście, część towarów pali tak, że ciężko się zmusić do kolejnej kreski (zwłaszcza kiedy nos już jest zajechany), ale czasem warto. Wszystko sprowadza się do jakiejś kalkulacji albo wybrania innej drogi podania.
Chciałoby się rzec, że "jak boli to działa"... Ale rzeczywiście, część towarów pali tak, że ciężko się zmusić do kolejnej kreski (zwłaszcza kiedy nos już jest zajechany), ale czasem warto. Wszystko sprowadza się do jakiejś kalkulacji albo wybrania innej drogi podania.
14.08.2025, 05:46
Konrad Curze wiesz, ja też lubię, jak czuję jak mi tyra nos (gardło już mniej), ale niektóre dla mnie są nie do przejścia
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.08.2025, 10:31
kurvvisko
Mam praktycznie takie same odczucia. Jak w nos boli to jest jakiś urok i doza sentymentu, ale ślimaczym tempem to spływa do gardła i zaczyna piec to już jest gorzej (zwłaszcza jeśli nie ma się jakiegoś nabiału pod ręką)... Pamiętam jak jakiś czas temu brałem towar, który jebał jak szczyny kota i dawno nie miałem takich problemów z zażywaniem smakołyków, jak z tym szajsem.
Mam praktycznie takie same odczucia. Jak w nos boli to jest jakiś urok i doza sentymentu, ale ślimaczym tempem to spływa do gardła i zaczyna piec to już jest gorzej (zwłaszcza jeśli nie ma się jakiegoś nabiału pod ręką)... Pamiętam jak jakiś czas temu brałem towar, który jebał jak szczyny kota i dawno nie miałem takich problemów z zażywaniem smakołyków, jak z tym szajsem.
15.08.2025, 02:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2025, 02:28 przez Lifeisbrutal.)
(14.08.2025, 08:53)Chochlik napisał(a): Że łatwo do kurew wrócić.
+1 chochlik, trzymaj się jakoś i nie wypierdalaj się w to na nowo.