Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy siedziałeś kiedyś w zakładzie karnym? 15/08/25
15.08.2025, 05:03

To zacznę
Tak, ale to chuj nie wyrok był na szczęście. Nie zdążyłem dobrze się rozpakować, a już wychodziłem
15.08.2025, 05:08
Nie siedziałem i mam nadzieję, że nigdy nie będę siedział. Jedynie co to mam wyrok.
15.08.2025, 06:07
Nie, ale chuj wie, czy tam kiedyś nie trafię za mój niewyparzony język i nie chodzi tu o zwykłe bycie wulgarnym xd
Metykatykot jak żeś tego dokonał, chłopcze?
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.08.2025, 08:37
Na szczęście nie ale bywało blisko, i już nawet nie przez swoje potencjalne błędy czy potknięcia a przez rozjebusów co zgrywają bohaterów i kozaków a pękają jak baloniki
Jak to moja mama mówi mi - mam więcej szczęścia niż rozumu.
Już sobie żyje spokojnie i bez przypału, bardzo skrupulatnie dobieram grono i bardzo mało mówię o sobie i to popłaca.
Zawsze będę powtarzał - dmuchaj na zimne nawet kiedy nie musisz bo rutyna Cię zgubi i zajebiesz przypał
Jak to moja mama mówi mi - mam więcej szczęścia niż rozumu.
Już sobie żyje spokojnie i bez przypału, bardzo skrupulatnie dobieram grono i bardzo mało mówię o sobie i to popłaca.
Zawsze będę powtarzał - dmuchaj na zimne nawet kiedy nie musisz bo rutyna Cię zgubi i zajebiesz przypał
15.08.2025, 09:43
No trzeba uważać z kim się zadaje bo kurw, psychopatów na tym świecie nie brakuje, przekonałem się o tym ostatnio.

![[Obrazek: front.jpg]](https://i.ibb.co/q3K4WCHN/front.jpg)

ale pewnie większość tutaj miała problemy z prawem wiadomo dla czego 😆 bo ktoś z góry nam narzuca co możemy posiadać a czego nie