Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
29.07.2025, 18:24
doradzam odnosnie tego co kroluje na tym forum, czyli co do ketonow, a nie jakichs skrajnych przypadkow typu wodzian chloralu
w tym watku w wiekszosci rowniez sie przewija temat bombek wlasnie z ketonow
w tym watku w wiekszosci rowniez sie przewija temat bombek wlasnie z ketonow
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
29.07.2025, 20:07
O kurwa wodziana jakbyś zajebał tak prosto do ryja to idź pan w chuj. XD
Wszystko popalone..
Wszystko popalone..
16.08.2025, 09:01
To jest wątek o tytule " Metody aplikacji oral więc absolutnie nie rozumiem po co piszesz tutaj o sniffie. Odnośnie sniffu jest osobny wątek.
18.08.2025, 18:07
sniff daje mało oral daje sporo więcej eufori i speed wiem jak mam to wrzucam w kapsułkę daje papier toaletowy zwykły bez chrost taki mam taki daje smak czuć odrazu po włożeniu do gemby przepijam szybko dużo i czuję że weszło całe
23.08.2025, 11:26
Oral + sniff i to daje porządną robotę.
Niektóre substancje tylko oral działają
Ja przeważnie albo rozpuszczam w soku albo mam kapsułki żelowe i tam wrzucam
Albo na wariata na łapę i do japy
o
Bania 🤫
Niektóre substancje tylko oral działają
Ja przeważnie albo rozpuszczam w soku albo mam kapsułki żelowe i tam wrzucam

Albo na wariata na łapę i do japy
oBania 🤫
23.08.2025, 11:28
@"Antek991" euforyczne rzeczy takie jak 4MMC czy 4CMC lepiej oral a sniffem te bardziej speedujace lepiej 3CMC i tp
16.09.2025, 18:23
prostuj się kurwo