Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Siemanko!
Dziekuje bardzo! Jest jakaś możliwość tu napisania wiadomości prywatnej?
mój temat w innym dziale został chyba usunięty choć nie dostałem żadnego powiadomienia
(18.01.2025, 16:00)olenucki napisał(a): gorila ja się podejmę chętnie zrobienia kartek kanna dla Ciebie, tylko napisz jaka ilość miałbym sporządzić i z jakiego kannabinoidu.
mój temat w innym dziale został chyba usunięty choć nie dostałem żadnego powiadomienia
18.01.2025, 21:07
🤣🤣🤣🤣
Odezwałem się Kumplu, musisz chyba tylko potwierdzic akceptację, dziękuję bardzo! 🤝
Odezwałem się Kumplu, musisz chyba tylko potwierdzic akceptację, dziękuję bardzo! 🤝
18.01.2025, 21:16
(18.01.2025, 16:10)gorila napisał(a): Dziekuje bardzo! Jest jakaś możliwość tu napisania wiadomości prywatnej?
Nic nie zostało usunięte. Posty zostały przeniesione do tego wątku, bo bez sensu, żeby w tej samej sprawie pisać w dwóch wątkach.
18.01.2025, 21:19
Szukałem ale nie mogłem go znalezc, rzeczywiście. Sorry za problem i dzięki za odzew.
(18.01.2025, 11:32)gorila napisał(a): Witam serdecznie Panowie! 
Poszukuje osoby która bylaby w stanie je zrobić lub do zakupu gotowego produktu. Widzialem na stronie Sand że są gotowe po 250zl, miał ktoś z tym styczność?
Życie mi się tak potoczylo że znajduje się obecnie w kryminale w Niemczech więc niestety sam nie mam ich jak przygotowac, mój czeladnik który mi je robił niestety leży i zostalem bez kartek, a nie dość że fajnie żeby było co zapalić to przede wszyskim na tym jest tutaj na prawdę fajny pieniądz do zarobiebia.
Czy jest ktoś w stanie mi pomoc?Ja oczywiście za przygotowanie kartki zapłacę!
A jak macie jakieś pytania dotyczące tego miejsca w którym jestem, zapraszam do wątku
(18.01.2025, 11:32)gorila napisał(a): Witam serdecznie Panowie! 
Poszukuje osoby która bylaby w stanie je zrobić lub do zakupu gotowego produktu. Widzialem na stronie Sand że są gotowe po 250zl, miał ktoś z tym styczność?
Życie mi się tak potoczylo że znajduje się obecnie w kryminale w Niemczech więc niestety sam nie mam ich jak przygotowac, mój czeladnik który mi je robił niestety leży i zostalem bez kartek, a nie dość że fajnie żeby było co zapalić to przede wszyskim na tym jest tutaj na prawdę fajny pieniądz do zarobiebia.
Czy jest ktoś w stanie mi pomoc?Ja oczywiście za przygotowanie kartki zapłacę!
A jak macie jakieś pytania dotyczące tego miejsca w którym jestem, zapraszam do wątku
Siema hetnie pomoge

Ja oczywiście za przygotowanie kartki zapłacę!